29.11.2021-15:39 (Son Güncelleme:15.12.2021-15:42)


1

ILLUVIUM NEDİR?

ILLUVIUM NEDİR?

Illuvium, Ethereum temelli bir metaverse kripto paradır. Oyna-kazan mantığıyla ilerleyen Illuvium, sanal evreninde ILV parasını kullanır. ILV sayesinde canavar satın alınıp geliştirilip o canavarların savaştırılarak kripto para kazanılmasını sağlar. Ethereum zincirine bağlı ilk AAA oyunu olarak tanımlanmaktadır. Metaverse oyunlar arasında diğer AAA oyun Solana blok zinciri temellidir.



2

Illuvium evreninde Illuvials adlı canavarlar yaşamaktadır. Oyun hem açık dünyadır hem de PvP tarzında ilerler. Oyun 2020'den beri geliştirilmektedir ve 40'dan fazla geliştiricisi bulunmaktadır. Oyuncular ILV tokenları ile oyunun yönetimine dahil olabilir. Diğer metaverse oyunlar daha düşük kaliteli grafiklere sahip olsa da Illuvium 3D'dir.



3

ILVUIUM COIN GELECEĞİ

ILVUIUM COIN GELECEĞİ

Şu an bin 600 dolarla ATH'ın azıcık ilerisinde ilerleyen ILV, en güvenilir blok zincirlerin başında gelen Ethereum altında ilerlemesinin meyvelerini gelecekte daha çok yiyeceğe benziyor. Metaverse'ün hükümetler tarafından engellenmemesi durumunda ilk AAA Ethereum oyunu olması nedeniyle insanları arkasına alacaktır. En yüksek 1700 doları gören Illuvium için sınırın 2 bin dolar olduğu düşünülüyor.



4

ILLUVIUM NE ZAMAN ÇIKACAK?

ILLUVIUM NE ZAMAN ÇIKACAK?

Oyun diğer AAA oyun Star Atlas gibi 2022 yılında oynamaya sunulacak.



5

ILV FİYATI

ILV FİYATI

Şu an 1120 dolar üzerinde ilerleyen Illuvium, kendi gücünün bir tık altında ilerliyor. TL cinsi olarak Illuvium şu an 16 bin 405 TL'dir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR