17.11.2021-17:00 (Son Güncelleme:09.02.2022-11:56)


1

SANDBOX COIN NEDİR?

SANDBOX COIN NEDİR?

Kripto para piyasasında bulunan metaverse kripto paralarından biri olan Sandbox, gücünü topluluğunun büyüklüğünden alıyor. SAND sahipleri, içerik oluşturup NFT olarak blok zincirinde satış gerçekleştirebiliyorlar. SAND, Sandbox’ın ekosisteminde alışveriş yapılmasına olanak sağlayan tokendir. Sandbox Ethereum temellidir. Oyuncular oyun içerisinde arazi satın alabilir, çeşitli görevler tamamlayarak Sand token kazanabilirler. Ayrıca Sand token da satılabilir.



2

SANDBOX COIN YORUM

SANDBOX COIN YORUM

Facebook’un Metaverse temelli olacağını açıklamasından beri Sandbox’a güven artmış durumda. Opensea ve Sandbox Marketplace’de arazi satın alma durumu diğer sanal evren kripto paralarına karşı avantajı elinde bulundurmasını sağlıyor.



3

Sandbox, Mana coin’e karşı 100 kat daha az enerji kullanmak için bir Polygon NFT katman 2’ye geçişi, Sandbox’ın daha hızlı ve güvenilir güncelleme yapma olanağını tanıyor. Şimdiden birçok ortağa sahip olması da Sandbox’ın ileride daha da gelişeceğini konumluyor.



4

SANDBOX COIN GELECEĞİ

SANDBOX COIN GELECEĞİ

Sandbox Coin, yönetici ekibi, hızlı gerçekleşen güncellemeler ve sürekli etkinlik düzenlemesi sonucu kullanıcılar tarafından oldukça tercih ediliyor. Yönetici ekibine güven, Sand Coin’in gelecek yıl başlarında 5 dolara çıkma ihtimalini doğuruyor.



5

SANDBOX FİYATI, SAND KAÇ TL?

SANDBOX FİYATI, SAND KAÇ TL?

The Sandbox'ın tokenı Sand, şu an 62,67 TL üzerinden satılıyor. Arzın yüzde 30'u satılmış durumda. Sand şu an 3,8214 dolardır.



6

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR