İlk uçak Rize’ye iniş yaptı! 320 yolcu tarihi ana tanıklık etti

İstanbul'dan Rize-Artvin Havalimanı'na ilk sefer gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Rize-Artvin Havalimanı bugün resmi açılışı yapılacak.

14.05.2022-13:50 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-14:04)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Rize-Artvin Havalimanı bugün resmi açılışı yapılacak. Açılışı düzenlenecek olan Rize-Artvin Havalimanı’na ilk yolcu uçağı iniş yaptı.

320 yolcusu ile beraber piste indi

İstanbul'dan Rize-Artvin Havalimanı'na ilk sefer gerçekleşti. Bugün saat 10.30'da gerçekleşen sefer 320 yolcusu ile beraber piste indi. Türk Hava Yolları uçağının isminin 'Rize-Artvin' olması dikkatlerden kaçamadı. Piste iniş yapan uçağı kullanan pilot, Mustafa İnanç Ersoy’un memleketi Rize’nin Pazarlı ilçesi olduğu kaydedildi. 

Rize'ye İlk Uçak İniş Yaptı

Teşekkürlerini ifade ettiler

İstanbul'dan havalanıp Rize'ye iniş yapan ilk yolcular yaşadıkları mutluluğu dile getirdi. Güzel bir havalimanı ve bu havalimanını memleketlerine kazandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini ifade ettiler. Rize’ye iniş yapan uçağın ilk iniş anını çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal