14 Mayıs'ta hizmete açılacak olan Rize-Artvin Havalimanı daimi hava hudut kapısı olacak!

14 Mayıs'ta hizmete açılacak olan, dünyan üzerinde deniz üstüne yapılmış olan beşinci havalimanı Rize-Artvin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla birlikte daimi hudut kapısı olarak belirlenmiştir. İşte haberin detayları...

11.05.2022-09:34 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-10:26)

Cumhurbaşkanı'nın törene katılması beklenen törenle 14 Mayıs Cumartesi günü hizmete açılacak olan Karadeniz'in güzelliğine güzellik katacak Rize-Artvin Havalimanı'nın uluslararası giriş ve çıkışlara açık daimi hava hudut kapısı olarak belirlenmesine yönelik Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlanmıştır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla birlikte yayımlanan karara ilişkin; Rize-Artvin Havalimanı, uluslararası giriş ve çıkışlara açık daimi hava hudut kapısı olacak şekilde tespit edilmiştir. Alınan kararın, 5682 sayılı Pasaport Kanununun 1'inci maddesi gereğince verildiği belirtilmiştir. 

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı 

''Rize-Artvin Havalimanının uluslararası giriş ve çıkışlara açık daimi hava hudut kapısı olarak tespit edilmesine, 5682 sayılı Pasaport Kanununun 1'inci maddesi gereğince karar verilmiştir.'' verilen karar Resmi Gazete'de yayımlanmıştır. 


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal