İlk Buluşmada Yaşadıklarını Anlatınca Duyanlar Dondu Kaldı

Amerika'nın Oklahoma kentinde yaşayan üniversite öğrencisi olan Jess Roberts'in ilk buluşmada başına gelenleri anlatınca sosyal medyada kısa bir süre içerisinde viral oldu.

20.11.2021-17:11 - (Son Güncelleme: 20.11.2021-17:27) İlk Buluşmada Yaşadıklarını Anlatınca Duyanlar Dondu Kaldı

İnternet aracılığı ile yeni birisiyle tanışmak hemen hemen herkesin başvurmuş olduğu yöntemlerden biri olarak karşımıza çıkmakta. Daha önce hiç görmediğiniz biriyle buluşmak kişide heyecan verici olmasının yanı sıra bir nebze de olsa ürkütücü olabiliyor. Jess Roberts isimli sosyal medya kullanıcısı da bu türden bir olay yaşamış. Başına gelen ilk buluşma deneyimiyle internette popülerleşti.

AMERİKALI GENÇ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN ANLATTIKLARI ÜRPERTİCİ

Amerika'nın Oklahoma kenti içerisinde yaşayan üniversite öğrencisi Jess Roberts, internetten tanışmış olduğu bir genç adamla buluşmak için sözleşti. Buluşma için de bir hayli romantik bir ortam seçen Roberts, hayatının en ilginç deneyimini yaşamış olduğunu ifade etti. Yaşadıkları kentteki bir gölde gün batımını beraber izlemek için buluşan ikili için her şey tam olarak yolunda ilerliyordu.


İlk buluşmasının gerçekten mükemmel ilerlediğini ifade eden Roberts, genç adamın hiç beklemediği bir harekette bulunduğunu söyledi. Roberts o anları, 'Genç bir adamla gün batımı manzarası izlemeye geldim. Kendisi bir anda çantasından tırnak makası çıkartarak ayak tırnaklarını kesmeye başladı. İlk başta ne yapacağımı bilemedim. Sonrasında ise midem bulandığı için kendimi tutmaya çalıştım.' ifadeleriyle anlattı.

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Roberts'ın ilk buluşmasını anlatmış olduğu paylaşımı sosyal medyanın da bir hayli ilgisini çekti. Kullanıcılar Roberts'ın anlattıklarını ti'ye alan yorumlar yapmayı da geçmedi Kullanıcılardan biri, 'Evlen bence' yorumunu yaptı. Bir diğer yorumsa 'Hazırlıklı gelmiş çocuk, gün batımında tırnak kesmenin tadı ayrıdır' sözlerini kullanarak durumla dalga geçti. Jess'in söz konusu olayla ilgili en sevdiği yorumsa 'Çocuğa söyle buluşmadan önce duş alıp tırnaklarını kesmeyi öğrensin, buluşunca değil.' oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
ABD
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal