Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı Açılışında Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu ve HDP'ye Seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dev yatırım yapılan Ilısu Barajı’nın açılışına katıldı. Mardin’de Ilısu Barajı’nda gerçekleşen açılışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem yeni baraj ile ilgili hem de gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

06.11.2021-15:35 - (Son Güncelleme: 06.11.2021-16:43) Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı Açılışında Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu ve HDP'ye Seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dev yatırım yapılan Ilısu Barajı’nın açılışına katıldı. Mardin’de Ilısu Barajı’nda gerçekleşen açılışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem yeni baraj ile ilgili hem de gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, ‘Milletimize söz verdiğimiz yatırımlardan biri olan Ilısu Barajı'nı finansmanından, terör örgütünün saldırılarına kadar önümüze çıkarılan bütün engellere rağmen tamamladık. Ilısu Barajı'nı engellemek için yapılan kara propagandaları unutmadık, unutmayacağız. Bu eser içimizdeki mankurtlara ve içimizdeki yeminli Türkiye düşmanlarına verilmiş en güzel cevaptır.’ ifadelerini kullandı.

EY PKK'NIN YAN KOLU HDP SİZLER BÖYLE BİR ŞEY YAPABİLİR MİSİNİZ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin’de Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı açılışına katıldı. Açılış konuşmasında Ilısu Barajı’nı engellemek için çabalayanları da unutmayan Başkan Erdoğan, her şeye rağmen Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı’nı açtık ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güç artışının 3'te 2'sini yerli ve yenilenebilir enerji kaynakları ile gerçekleştirdik. Su Şurası'nın sonuç belgesini 21 Ekim'de açıkladık. Yol haritamızı oluşturduk. Önümüzdeki dönemde de su alanında yeni yatırımlar yapmaya, suyun gücünü milletimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Bay Kemal bunlar lafla olmuyor, lafla peynir gemisi yürümüyor. Yeni Hasankeyf bölgemizi bölge halkımızın yaşamına uygun teraslı evler şeklinde inşa ettik. Ey PKK'nın yan kolu HDP, sizler böyle bir şey yapabilir misiniz? Sizin böyle bir derdi var mı? Biz dertliyiz dertli, bu millete aşığız aşık.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal