İkiz Bebekleri Kolay Uyutmanın Formülü

Ne kendileri uyuyorlar ne de evdekileri rahat bırakıyorlar. Bir bebeğiniz uyuduğunda diğeri uyumuyor olabilir ya da biri uyuduğunda diğeri yeni uyanmış olabiliyor. Ama merak etmeyin bu hep böyle devam etmeyecek. İşte ikiz bebeklerin uyku düzenini sağlamanın kolay yolları...

29.06.2020-16:38 - (Son Güncelleme: 29.06.2020-16:23) İkiz Bebekleri Kolay Uyutmanın Formülü

İkiz bebeği olan aileler uyku problemleri yaşarlar. Çünkü bir bebeği uyuttuklarında genelde diğeri uyanır. Bu da oldukça problem yaratır. Ama bunu kendinizi sakin tutarak halledebilirsiniz.

İKİZLERDE UYKU DÜZENİNİN SAĞLAMANIN YOLLARI

Bebeklerinizi uyutma için acele etmeyin. Çünkü onlara bir şeyleri öğretmek düşündüğünüz kadar kolay değildir. Onlara öğreteceğiniz rutinlere alışmak için zamana ihtiyaçları vardır. Bu yüzden adım adım gitmelisiniz. Bebeklerinizi uyurken kontrol etmek için devamlı odalarına girip çıkmanız onların uyku düzenini bozabilir. Dolayısıyla bazı elektronik aletler alarak onları kontrol etmek için odalarına girmenize gerek kalmaz.

Bebeklerinizin aynı zamanda uykusu geldiğini biliyor muydunuz? Bebeklerinizi aynı zamanda besleyin ve gazını çıkartın. Bebeğinizin uykusunun geldiğini hissettiğiniz zaman daha sakin davranmaya başlayın, ışıkları azaltın ve ikisini de aynı anda uykuya yatırın. Her akşam yatacağınız zamanın belli olmasını önemlidir. Uyku öncesi ılık bir banyo, yapacağınız birkaç dakikalık masaj bebeklerinizi sakinleştirecek ve kolayca uykuya dalmalarına yardımcı olacaktır.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal