İflas başvurusu yapan Celcius Network nedir? Cel coin battı mı? Hangi borsalarda var?

Kripto paranın son haftalarda yaşadığı büyük düşüş sebebiyle pek çok kripto para birimi sahibi şirket iflas etti. İflas başvurusu yapan şirketler arasında Celcius Network de yer alıyor. Peki İflas başvurusu yapan Celcius Network nedir? Cel coin battı mı? Hangi borsalarda var? İşte Celcius Network hakkında merak edilenler...

14.07.2022-15:29 - (Son Güncelleme: 14.07.2022-15:29)

Geçtiğimiz aylarda Terra Luna’nın yaşadığı büyük çöküş, kripto para dünyasında adeta zincirleme bir reaksiyona sebep oldu. Kripto para sektörünün genelinde yaşanan deprem sonrasında bir çok şirket iflas başvuru yapmaya başladı. İflas başvurusu yapan şirketlerden birisi olan Celcius Network hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyenler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul etmeyi sürdürüyor. Peki İflas başvurusu yapan Celcius Network nedir? Cel coin battı mı? Hangi borsalarda var?

İflas başvurusu yapan Celcius Network nedir?

New York’un güney kısmında bulunan Celcius Network, kripto para dünyasında yer alan ve iflas başvuru yapan şirketlerden birisiydi. İşlerini yeniden düzene sokmak için kapsamlı bir yeniden yapılandırma işlemi gerçekleştiren Celcius Network, bu işlemlerden herhangi bir sonuç alamadı ve iflas başvuru yaptığını açıkladı. 

Celcius Network

Celcius Network, yaşadığı zararı telafi etmek için Kirkland & Ellis hukuk şirketinden Akin Gump Strauss Hauer & Feld LLP’den avukatları işe almıştı. Bununla beraber şirket  Aave ve Maker’dan aldığı borçları kapatmış ve Compound’a olan borçlarını da ödemiş ve ciddi bir maddi ağırlıktan kurtulmuştu. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal