İETT otobüsü 2 gence çarptı: Kazadan sonra kaçtığı iddia ediliyor

Sultangazi’de bir İETT otobüsü yoldan dönüş yapacağı esnada 2 kişiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan 2 genç, İETT otobüsü ile park halinde minibüsün arasında sıkışması sonucu kırılan camlar nedeniyle yaralandı. Kaza sonrası durmayarak kaçtığı iddia edilen İETT şoförüne ise vatandaşlar tepki gösterdi.

07.06.2022-17:00 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-17:04)

Bu kaza, saat 15.25 civarlarında Sultangazi Cebeci Mahallesi Çanakkale Şehitleri Caddesi istikametinde gerçekleşti. Gelen iddia doğrultusunda, cadde üzerinde giden bir İETT otobüsü dönüş yapacağı sırada 2 gence çarptı. İETT otobüsü ile park halindeki araç arasında sıkışması sonucu aracın camları kırılırken, kırılan camlar sebebiyle 2 genç yaralandı.

O esnada orada bulunan ve kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında kollarından ve bacaklarından yaralanan 2 genç ambulans ile hastaneye götürüldü. İETT otobüsü şoförünün kazadan sonra kaçtığı söylendi.'

Kazadan sonra kaçıp gitti

İETT otobüsü kazadan sonra kaçıp gittiğini söyleyen Ömürhan Kaya, 'Ben o esnada arabanın içerisinde oturuyordum. İETT otobüsü buradan dönerken çocuğa vurduğu gibi çocuk benim aracın camına vurdu. Çocuğu sıkıştırdığı gibi arabanın camı kırıldı. Çocuğun omuzu yaralandı, kesikler var. Vatandaşlar peçetelerle tampon yapıyor.' dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti, 'İETT otobüsü kaçtı gitti. Arkasından koştum ama yetişemedim. Plakasını da alamadım. O esnada benim aracın içerisinde de çocuklar vardı. İETT şoförü kusurunu biliyor ama durmadı bastı gitti. İçerisindeki yolcular bile uyarmasına rağmen durmadı' şeklinde açıklama yaptı. 

'Bu kadar insansızlık olur mu?'

 Otobüs şoförüne sitem eden Meliha Kaya ise, 'Gelinlerim burada alışveriş yapıyorlardı. Oğlum ve torunlarım araç içerisinde bizi bekliyordu. O esnada arabada 2 torunum oturuyordu. Allah'tan çocuklar geride oturuyorlardı. Yoksa vurduğu gibi cam kırıkları çocukların üzerine gelecekti.' dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti, 'Biz olay sonrası koşarak geldik ama kaza olmuştu. Şoför bırakmış kaçmış. Bu kadar insansızlık olur mu? İçerisinde çoluk çocuk oturuyor. Ucunda ölüm yok. İnsan yaralıları alır hastaneye götürür. Burada tutanak tutulsun. Neden kaçıyorsun ki' şeklinde konuşma yaptı. 

Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal