Icardi U19 futbolcularını neden alkışladı: Sebebini açıkladı

Süper Kupa maçında Fenerbahçe U19 takımı sahadan çekilirken kenara giderek sarı lacivertli futbolculara alkış tutan Mauro Icardi, bu hareketi neden yaptığını açıkladı. İşte detaylar...

11.04.2024-11:37 - (Son Güncelleme: 11.04.2024-11:37)

Geçtiğimiz hafta Şanlıurfa’da oynanan Galatasaray- Fenerbahçe TFF Süper Kupa finalinde Fenerbahçe, sahaya U19 takımı ile çıkmış ve sarı lacivertliler gol yemesinin ardından sahadan çekilmişlerdi.  Sarı lacivertli futbolcuların soyunma odasının yolunu tuttuğu anlarda Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin saha kenarına kadar gelerek rakibi alkışlaması ise geceye damga vuran hareketlerden birisi olmuştu.

“Ben sadece gençleri alkışlamak istedim”

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Sosyal medyada ve kamuoyunun ilk bakışında Icardi’nin oyuncularla alay ettiği yönünde yorumlar yapılsa da Arjantinli futbolcuyu bu yanlış anlaşılmayı kısa sürede düzeltmek istedi. Arjantinli yıldız "Benim sahadaki oyunculara karşı olumsuz bir tavrım ve davranışım asla olamaz. Onlar kendilerinden isteneni yaptılar, diğeri farklı bir konu. Ben sadece gençleri alkışlamak istedim" ifadelerini kullandı. Haber detayında ayrıca Icardi’nin aynı gün içerisinde U19 Ligi’nde maç oynayıp, sonra da kendilerine karşı mücadele etmek zorunda kalan genç oyuncuların durumuna çok üzüldüğü ve bu alkışlarla bir anlamda onları destekleyip, moral vermeye çalıştığı belirtildi.

Edin Dzeko ile yarışta

Bu sezon Sarı Kırmızılılar ile 40 maça çıkan Mauro Icardi, 25 gol attı ve 11 asist üretti. Bu sezon Arjantinli yıldız, Fenerbahçe’nin forveti Edin Dzeko ile Süper Lig’de gol krallığı yarışını sürdürüyor.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal