İbo Show Zeliha Kendirci ve Şahin Kendirci kimdir, nereli?

Pazar günleri izleyici karşısında olan İbo Show programı izleyenlere keyifli dakikalar yaşatıyor. Bu hafta programa katılan Zeliha Kendirci’nin kim olduğu araştırılan konular arasında yerini aldı. Peki, Zeliha Kendirci kimdir? Zeliha Kendirci kaç yaşında? Zeliha Kendirci nereli? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

06.03.2022-16:30 - (Son Güncelleme: 06.03.2022-16:45) İbo Show Zeliha Kendirci ve Şahin Kendirci kimdir, nereli?

İbo Show programı Pazar günleri ekranlarda yerini alıyor. Her hafta birbirinden renkli konukları ağırlayan programa bu hafta Zeliha Kendirci konuk oluyor. 19 yaşında olan genç yetenek sesiyle dinleyenleri büyülüyor. Daha önce katıldığı yarışma ile adını duyuran Zeliha Kendirci İbo Show konuklarının arasında yerini almasıyla merak konusu oldu. Zeliha Kendirci’nin nereli olduğu, kim olduğu, kaç yaşında olduğu, ne yaptığı gibi pek çok konu merak ediliyor. İşte merak edilenler haberimizde…

Zeliha Kendirci Kimdir?

Zeliha Kendirci, 2003 yılında dünyaya geldi. Aslen Adanalı olan Zeliha Kendirci hem sinema, hem de müzik dünyasının yakından tanıdığı Şahin Kendirci‘nin kız kardeşidir. Aileden gelen bir yetenek olduğunu söyleyen Zeliha kendirdi daha önce babasının sesinin de güzel olduğunu dile getirdi. 5 kardeş olan Kendirci, daha önce katıldığı yarışmalarda adından söz ettiriyor. Arabesk dünyasının usta sesi Müslüm Gürses için çekilmiş olan Müslüm isimli sinema filminde rol alan abisi Şahin Kendirci’nin de sesi oldukça güzeldir.

2019 yılında Tv8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye şarkı yarışmasına katılan Zeliha Kendirci sesiyle jüri üyelerini etkilemeyi başarmıştır. 2019 yılında yarışmada jüri koltuğunda Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Hadise ve Murat Boz yer aldı. Kendirci sergilediği performansı ile Seda Sayan ve Murat Boz’u döndürmeyi başardı. Bir seçim yapması gereken Zeliha Kendirci ise yoluna Seda Sayan ile devam etmeye karar verdi. Yarışmada abisi ile düet te yapan Zeliha Kendirci tüm dinleyicileri kendisine hayran bırakmayı başardı. Genç yetenek daha öncesinde O Ses Türkiye adlı programın çocuklar için yaptığı formatında da yer aldı.  Şimdilerde ise hem Youtube, hem Tik Tok, hem de birçok sosyal medya üzerinden seslendirmiş olduğu videolar yayınlanmaktadır. Videoları binlerce kez izlenen Kendirci’nin belirli bir takipçi kitlesi de vardır.

Şahin Kendirci kimdir?

Aslen Şanlıurfalı olan Şahin Kendirci, 19 Nisan 2001 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Müziğe ilgisi küçük yaşlarda başlayan Kendirci Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılmasıyla bir anda popüler oldu. Yetenek Sizsiniz yarışmasından sonra 2014’de O Ses Çocuklar yarışmasına da katılan Kendirci, yarışmayı kazanarak adından uzun süre söz ettirdi.

O Ses Türkiye yarışmasından sonra Burak Aksak’ın yazıp yönettiği ‘Bana Masal Anlatma’ filminde ‘Tamirci Çırağı’ rolü ile kamera karşısına geçen Kendirci filmde Hande Doğandemir, Fatih Artman, Cengiz Bozkurt ve Sadi Celil Cengiz ile birlikte rol aldı. 26 Ekim 2018 tarihinde vizyona giren ve başrollerinde Timuçin Esen ile Zerrin Tekindor’un olduğu Müslüm’ filmi ile de adından fazlasıyla söz ettirdi. Ses getiren filmde Müslüm Gürses’in küçüklüğünü canlandıran Şahin Kendirci, her tarafından tanınan bir isim oldu. Kendirci, son günlerde adından sıkça söz ettiriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal