İBB Kapısının Önünü Temizleyemedi: Görüntüler Pes Dedirtti!

Twitter’da binlerce insan paylaşımlarda bulunarak İBB'nin karla mücadele çalışmalarının yetersizliğine tepki gösterdi. Saraçhane İBB binasının önünde çekilen görüntüler ise sosyal medyada gündem oldu.

25.01.2022-13:20 - (Son Güncelleme: 25.01.2022-14:11)

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, birçok konuda olduğu gibi karla mücadelede de sınıfta kaldı. Kapanan yollar nedeniyle saatlerce trafikte kalan, evine gidemeyen vatandaşlar sosyal medyada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu istifaya çağırdı.

İBB'nin kendi kapısının önünü bile temizleyememesi ise 'Bu kadarına da pes' yorumunu yaptırdı. O anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüler kısa sürede sosyal medya platformlarında gündem oldu.

150 BİN TWEET ATILDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yine görevini yapamadı. Binlerce vatandaş dün akşamdan bu yana yollarda mahsur kaldı. Sürücüler araçlarını bırakıp evlerine yürüyerek ulaşmaya çalıştı. 

Toplu taşımada da büyük sıkıntılar yaşandı. Yolcular isyan bayrağı açtı. Sosyal medyada ise #imamoğluistifa hashtag'i açıldı. Başlık, TT'de birinci sıraya çıktı. 150 bine yakın tweet atıldı. Vatandaşlar yaşadıkları rezilliği, çektikleri video ve fotoğraflarla duyurmaya çalıştı. Bir vatandaş ise İBB'nin önünde çektiği videoyu Twitter'da paylaştı. 


YOLLARA ÇIKSANIZA KARDEŞİM! 

Vatandaşlardan biri "Şu an İBB'nin önündeyim. Rezillikten başka bir şey değil. Bir tane kar küreme aracı yok. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Binası'nın önünde bile kar temizliği yapılmadı! İBB'nin önünden araç geçmeyen yerleri şu an kar küreme aracıyla küremeye çalışıyorlar. Yollara çıksanıza kardeşim! Niye oraları kürüyorsunuz." değerlendirmelerinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal