Hüsnü Çoban Yerine İsmail Demirci mi Geliyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'a büyük transfer. Dizinin yeni sezonunda Özgür Ozan'ın yer almayacağı bildirilmişti. Deneyimli oyuncunun yerini doldurmak için harekete geçen yapım ekibi İsmail Demirci ile iletişime geçti.

19.07.2021-11:15 - (Son Güncelleme: 19.07.2021-11:15)

Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar her sezona damga vuran bölümleri ile ekranların fenomen dizisi haline geldi. Dizinin sosyal medyada fenomenleşen karakterlerinden Hüsnü Çoban komiser karakterinin dizideki çocukları ile beraber sezon finalinde diziden tamamen ayrılmasıyla dizide büyük bir boşluk oldu.

İSMAİL DEMİRCİ'NİN İSMİ GEÇİYOR

Bu boşluğu doldurmak ve yeni sezona da iddialı girmek için kolları sıvayan yapım ekibi Hüsnü Çoban'ın yerini başarılı oyuncu İsmail Demirci ile doldurmayı planlıyor. Demirci ile irtibata geçen yapım ekibinin görüşmeleri kısa sürede neticelendirmesi bekleniyor.


İSMAİL DEMİRCİ'NİN ROL ALDIĞI FİLMLER

2009 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitiren İsmail Demirci, kendisi gibi oyuncu Hande Soral ile evlidir. Başarılı oyuncunun rol aldığı dizi ve filmler ise; Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Kuzey Mollaoğlu) Çarpışma (Galip) 2018 Mehmed: Bir Cihan Fatihi (Şehzade Orhan) (2018) Babamın Günahları (2018) (Reha) Babaların Babası (2016) (Berk Çetin).



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal