Hugo Almeida: 'Fikret Orman Beni Kandırdı'

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Hugo Almeida, ülkesinde yaptığı konuşmada Real Madrid'e transferi olmamasının ardından Beşiktaş'a geldiğini söylerken Fikret Orman'a yönelik sert sözler söyledi.

04.05.2020-15:25 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-15:22) Hugo Almeida: 'Fikret Orman Beni Kandırdı'
Beşiktaş'ın eski yıldızlarından Hugo Almeida, Portekiz'de Record'a ciddi açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'a gelmeden önce Real Madrid transferinin son anda olmadığını belirten Almeida, "Jose Mourinho, beni Real Madrid'e transfer etmek istiyordu. Beni her zaman beğeniyordu. Ama sonrasında Real Madrid Sportif Direktörü Jorge Valdano, transfere karşı çıktı ve Adebayor'u aldılar. Böylece ben de Beşiktaş'a transfer oldum. Türkiye'de yeni bir kültür vardı. Her şeye saygı duymaya çalışacak alımşakta hiç sorun yaşamadım" ifadelerini kullandı. 

FİKRET ORMAN BEN KANDIRDI

O zamanların Beşiktaş Başkanı Fikret Orman için de flaş sözler sözleyen Portekizli futbolcu, "2014 Dünya Kupası'na gitmiştim. Almanya'ya karşı ilk maçta sakatlanmamla her şey benim için sona erdi. Başkan Fikret Orman, daha öncesinde bana takımda kalacağımı söylemişti. Ama kadrodan iki yabancı çıkarmak durumunda kaldılar. Kalmak adına gelen teklifleri reddetmiştim. Transfer sezonunun kapanacağı gün bana gitmemi söyledi ve bir anda kendimi Rusya'da buldum. Başkan, beni kandırmıştı" fiye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal