Hudutsuz Sevda 27. bölüm 2. fragmanı Now TV’de yayınlandı: Yeni bölümde neler olacak?

Ekranların sevilen dizilerinden Hudutsuz Sevda’nın 27. bölüm 2. fragmanı Now TV ekranlarında yayınlandı. Dizi severler bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde neler olacağı merak konusu oldu. Peki Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

04.04.2024-16:25 - (Son Güncelleme: 04.04.2024-16:25) Hudutsuz Sevda 27. bölüm 2. fragmanı Now TV’de yayınlandı: Yeni bölümde neler olacak?

MedYapım imzasıyla Now TV ekranlarında yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölümünde neler olacağı sorusu her hafta Perşembe günleri izleyenlerin gündeminde yer alıyor. Başrollerinde Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi isimlerin yer aldığı başarılı yapımın 27. bölüm 2. fragmanında yer alan detaylar yeni bölüm hakkında seyircilere daha fazla detay verdi. Peki Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak? 

Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

"Bir düşmana karşı en etkili silahın başka bir düşman olduğu" sözü bilinir. Ancak babaların oğullarının ölüm emrini aldığı zaman işler değişir. Nihat'ın bu hamlesiyle herkesin gerçek yüzü bir kez daha gün yüzüne çıkar. Ne yazık ki, Fikret bu konuda diğerleri kadar şanslı değildir.          

Hudutsuz Sevda 27. bölüm 2. fragmanı Now TV’de yayınlandı: Yeni bölümde neler olacak?                                  

Diğer erkekler ticareti bile bir kenara bırakmaya razı olurken, hesaba katamadıkları bir durum vardır: Kadınları bazen hiç anlayamamaları... Kıskançlık, bir kadın için en tehlikeli duygudur, özellikle de bu duygu uzun bir geçmişe dayanıyorsa. Bu kez kan, erkeklerin değil, kadınların masasında dökülür.

Hudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm 4 Nisan 2024 Perşembe günü saat 20.00'de Now TV ekranlarında olacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal