House Of Dragon Ne Zaman Başlayacak?

Game Of Thrones'un devamı niteliğinde yayınlanacak olan dizi House Of Dragon için yayın tarihi belli oldu. Dizinin yayınlanmasını bekleyen hayranlar, yayın tarihini araştırmaya başladı. Peki House Of Dragon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

04.02.2021-15:33 - (Son Güncelleme: 04.02.2021-15:33) House Of Dragon Ne Zaman Başlayacak?

HBO'da yayınlanan ve 8 sezon boyunca devam ede Game Of Thrones, dünya çapında ses getiren yapımlardan olmuştu. Dizinin uyarlandığı Buz ve Ateşin Şarkısı kitabının yazarı olan George R.R. Martin, kişisel blog hesabından müjdeyi vermişti.

Peki House Of Dragon ne zaman yayınlanacak? House Of Dragon hangi tarihte başlayacak?

HOUSE OF DRAGON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Game Of Thrones sevenleri, kitapta geçen hikayenin tamamının yansıtılıp yansıtılmayacağını merak ediyordu. Oldukça fazla hikaye bulunması sebebiyle yalnızca bir kısmının uyarlanabildiği kitap, fantastik bir evrende yaşayan hanedanların taht savaşlarını konu almıştı.

Ancak başarılı giden dizinin final sezonu, dizinin takipçilerini hayal kırıklığına uğratmış ve tekrarının çekilmesi istenmişti. Tekrar çekime sıcak bakmayan yapım ekibi dizinin devamı niteliğinde başka bir dizi çekme kararı aldı.

HBO Başkanı Casey Bloys, House Of Dragon olarak belirlenen dizinin 2022'de yayınlanacağını açıkladı. Viserys Targaryen karaketerine ise Paddy Considine’in hayat vereceği de yine açıklanan bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal