Game of Thrones Dizisinin Jon Snow'u Kit Harington'dan Final İtirafı

Dünyayı kasıp kavuran Game of Thrones dizisinin Jon Snow'u Kit Harington final hakkında bir itirafta bulundu.

10.06.2020-12:34 - (Son Güncelleme: 10.06.2020-12:33) Game of Thrones Dizisinin Jon Snow'u Kit Harington'dan Final İtirafı

Game of Thrones dizisinde Jon Snow karakterine hayat veren Kit Harington, canlandırdığı karakterin Demir Taht'a neden oturmayacağını katıldığı bir canlı yayında açıkladı.

Kit Harington, Game of Thrones dizisinde canlandırdığı karakteri Jon Snow hakkında bazı itirafta bulundu. Harington, canlandırdığı karakterin kral rolü için uygun olmadığını söyleyerek, “Bana, ‘tahta oturmamanız üzücü’ ya da ‘Daenerys’le birlikte tahta oturmamanıza yazık oldu’ dediklerinde, ben buna katılmıyorum, çünkü Jon’un yeri her zaman kuzeydi” şeklinde konuştu. Jon Snow’un güneyde hiçbir zaman mutlu olmayacağını ve onun bu anlamda Ned Stark'a benzediğine vurgulayan Kit Harington, Ned güneye gittiği zaman kendini tehlikelerin içinde bulduğunu ve aynı şeyin Jon için de geçerli olduğunu söyledi. Harington son olarak şunları söyledi: “Dizinin yüklediği sorumluluğunun baskısı altındaydı, çok önemli bir role sahip ve işi gerçekten kolay değildi. Sonlara doğru hafiflesin istedim. Sonunda, bu yükten kurtuluyor ve yaşadığı tüm zorluklardan uzaklaşarak kuzeye gidiyor.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal