Hocamızı Ümraniye'de Yalnız Bırakmışlar

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Milliyet gazetesine verdiği röportajda Beşiktaş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

05.12.2019-14:32 - (Son Güncelleme: 05.12.2019-14:31)

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Milliyet gazetesine röportaj verdi. Beşiktaş'ın gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın şampiyon olacağını belirten Ahmet Nur Çebi, "Şampiyon olacağımıza inanmasam, Ümraniye’de kafa patlatıyor olmazdım. Ara transferde kanat oyuncusu ve forvet almayı düşünüyoruz." açıklamasında bulunudu.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nun Ümraniyede yalnız bırakıldığını belirten Ahmet Nur Çebi, "Hocamıza sahip çıkan bir yönetici olmamış. Şu an Erdal Torunoğulları ve Emre Kocadağ takıma çok yakın. Hoca artık şunu biliyor; başkanın ağzından bir laf çıkarsa bu yerine gelir." ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi röportajda Fikret Orman yönetiminden nasıl ayrıldığıyla ilişkin açıklamalarda da bulundu. Ahmet Nur Çebi açıklamasında, "Ben abime sormadan hiçbir şey yapmam’ diyen sevgili başkanım benim onayım olmadan bundan bir yıl önce seçim kararı aldı. Kamuoyunda ise ‘Ahmet Nur Çebi’den kurtulmak için böyle bir karar aldı’ anlayışı oluştu. Ben de bunu böyle anladım. Fikret bey daha sonra bana; "abi sen dinlenmek istiyorsun. Bir sonraki seçimde benim başkan adayım sensin’ dedi. ‘Buna söz veriyor musun’ dedim. ‘Evet’ dedi. Daha sonra da pusucu olduk!" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal