Hırsız Rahip nereye kaçtı? Hırsız din adamı 3.8 milyon Euro ile ortadan kayboldu

Yunanistan halkı, 3.8 milyon Euro ile ortadan kaybolan Rahibi konuşuyor. Yunanistan'da bir Rahibi zimmetine geçirdiği parayla ortadan kaybolması herkes de şok etkisi yarattı. Bunun üzerineyse 3.8 milyon Euro ile ortadan kaybolan hırsız Rahibin nereye kaçtığı merak ediliyor. Peki, Hırsız Rahip nereye kaçtı? Kaçan Rahip hakkında yakalanma kararı çıkartıldı.

24.03.2022-16:39 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-16:43) Hırsız Rahip nereye kaçtı? Hırsız din adamı 3.8 milyon Euro ile ortadan kayboldu

Yunanistan'da bir Rahip, zimmetine geçirip kaçtığı 3.8 milyon Euro ile Yunanistan'ın gündeminde yer aldı. Yunanistan’ın Farsala  kentinde yaşanan olayda hırsız din adamının zimmetine geçirdiği parayla birlikte ortadan kaybolduğu belirtildi. Bunun üzerineyse herkes Rahibin nereye kaçtığını merak etmeye başladı. Peki, hırsız Rahip nereye kaçtı? Rahibe tarafından düzenlenen mahkemede, kaçan Rahibe 15 yıl hapis cezası verildi.

Hırsız Rahip nereye kaçtı

Hırsız Rahip nereye kaçtı?

Yunanistan’ın Farsala kentinde yaşayan 45 yaşındaki din adamının, Elefthreia Gazetesi’nde yayınlanan habere göre 3.8 milyon Euro (61 milyon 940 bin TL)'yu zimmetine geçirmek suçundan yargılanırken son duruşmaya gelmediği ve ortadan kaybolduğu belirtildi.

Teselya Piskoposluğu'nda görev yapan Rahip için düzenlenen mahkemede ise 15 yıl hapis cezası aldığı ve hakkında yakalanma kararı çıkarıldığı belirtildi. Aynı zamanda Rahibin kendi bünyesinde çalışan din adamlarının da maaş bordrolarında değişiklik yaparak zimmetine para geçirdiği ve soruşturma başlatılan olayla ilgili olarak Farsala Vergi Dairesi’nde iki kadın memurunda 12 yıl hapse mahkum edildiği açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal