Hırs Yaptı Tam 77 Kilo Verdi

Fethiye'de yaşayan ve şişmanlıktan dolmuşta oturduğu koltuğu kıran Hulusi Ergen, tam üç yılın sonunda 80 kiloya yakın kilo vermeyi başardı.

16.11.2021-16:57 - (Son Güncelleme: 16.11.2021-17:34) Hırs Yaptı Tam 77 Kilo Verdi

Fethiye'de hayatını sürdüren ve fazla kilolarından ötürü oturmuş olduğu dolmuşun koltuğunu kıran Hulusi Ergen, spora başlayarak bir zoru başarmış durumda. Tam olarak üç yılda 77 kilo vermeyi başardı.

ÜÇ YILDA TAM 77 KİLO VERDİ

2018 senesi içerisinde 157 kilo olan Hulusi Ergen, dolmuşta oturmuş olduğu esnada engelli koltuğunun kırılması sonucunda kendisini çok üzen bir gerçekle karşılaştı ve bunun sonucunda da adeta hayatı değişti. Zayıflamayarak sağlıklı bir hayat için karar veren Ergen, spor salonuna giderek Muay Thai ve boksla yakından ilgilenmeye başladı.


Üç yıl süresince gece gündüz demeden büyük bir hırsla çalışan Ergen, şuan için 80 kiloya düşmüş durumda. 25 yaşında olan Hulusi Ergen bu değişimini şu sözlerle açıkladı; 'Dolmuşa bindim, bir baktım hiç boş koltuk yok. Ben de ayakta gidiyordum ve engelli koltuğu gibi bir koltuk olduğunu gördüm ve oraya oturayım dedim. Oturdum koltuğa. Tam gidiyoruz, tanıdıklar var arkadaşlarım var. Yüz elli yedi kilodaydım o an. Koltukta giderken koltuk birden çatırdamaya başladı.' 

Hemen herkesin dikkatinin üzerinde olmasından ötürü büyük bir utanç duyduğunu belirten Ergen sözlerine şu şekilde devam etti; 'Tabii ben utandım koltuk kırılacak diye. Hemen yanındaki koltuğu açtım. Tekrar söylüyorum, insanları yadırgamak için söylemiyorum ama karşı ikili koltukta da bir teyze oturuyordu. Yaklaşık yüz altmış, yüz yetmiş kiloydu o da. O da düşmemek için koltuğun kırılmaması için, o da iki koltuğu açmış oturuyordu. Ben ona bakarken bu sefer koltuk kırılmasın diye ben de ikinci koltuğu açtım. Herkesin dikkati bu sefer benim gözlerimi benim üstüme dönünce ben artık utancımdan ne yapacağımı şaşırdım. Dolmuştan iner inmez Hemen bugünkü eğitim gördüğüm, salonuma koştum. Çalışmalar ile 3 yılın sonunda 77 kilo verdim.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal