Hiç para almadığı söylenmişti: Tarkan’ın İzmir konserinden 450 bin dolar aldığı iddia edildi

9 Eylül etkinlikleri kapsamında İzmir’de konser veren Tarkan’ın konserden 450 bin dolar ( 8 milyon TL) aldığı iddia edildi. Tarkan’ın bu paranın 3 milyon TL’sini de bazı vakıflara bağışladığı da söylendi. Detaylar haberimizde...

17.09.2022-10:30 - (Son Güncelleme: 17.09.2022-15:55)

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluş günü olan 9 Eylül’ün 100. yılında İzmir’de sahne alan Tarkan, onbinlerce kişiye coşku dolu anlar yaşatmıştı. Fakat şu sıralarda 9 Eylül etkinlikleri kapsamında İzmir’de konser veren Tarkan’ın konserden 450 bin dolar ( 8 milyon TL) aldığı iddiası ortalığı karıştırdı.  Tarkan’ın bu paranın 3 milyon TL’sini de bazı vakıflara bağışladığı da söylendi.

Tarkan İzmir konserinden para aldı mı?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tarkan’ın 9 Eylül konserinden herhangi bir ücret almadığını söylemiş ve "Tarkan'ın cebine 1 kuruş girmeyecek. O kadar yüce gönüllü ki. Kaşe ücreti olarak alması gereken ücreti hayır işine aktaracak. Başlıkları konuşuyoruz. Yurt mu yapsın, kreş mi yapsın diye konuşuyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Tarkan aldığı ücret

Sabah gazetesinde Ömer Karahan’ın iddiasına göre ise mega star Tarkan, söz konusu konser için 450 bin dolar (dünkü kur itibariyle 8 milyon lira) aldı. Haberde konuyla alakalı şu sözlere yer verildi:

Tarkan'ın, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 450 bin dolar (dünkü kur itibariyle 8 milyon lira) aldığı sektör içinde konuşuluyor. Tarkan, İzmir konserinden aldığı bu paradan Darüşşafaka, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile Mor Çatı'ya 1'er milyon lira bağışta bulunarak 3 milyon lirayı hibe etmiş. Tarkan'ın o akşamki konserinde sahne için de 2 milyon lira harcanmış."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal