Van’da tünel inşaatı çöktü: Ölü ve yaralılar var

Van’da inşaatı devam eden tünelde nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı göçük yaşandı. Enkaz altında kalan 2 işçi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, 1 işçinin de yaralandığı öğrenildi. Detaylar haberimizde...

17.09.2022-10:06 - (Son Güncelleme: 17.09.2022-15:55) Van’da tünel inşaatı çöktü: Ölü ve yaralılar var

Hakkari-Van karayolunun Güzeldere Geçidi’nde inşaatına devam edilen tünelin son kısımlarında henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı göçük yaşandı. Yaşanan göçük sonrası bazı işçiler enkazın altında kalırken, olay yerine  AFAD, UMKE, itfaiye, 112 Acil Sağlık ve jandarma ekibi yönlendirildi. Enkaz altında kalan 2 işçi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, 1 işçinin de yaralandığı öğrenildi. 

Van’da tünel inşaatı çöktü 

Enkaz altından yaralı olarak çıkarılan Cemil Diyapoğlu, Van Başkale Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olay hakkında konuşan Diyapoğlu,  tünelde çalışma esnasında göçük meydana geldiğini söyledi. Arkadaşlarını kurtarmaya çalışırken düşen toprak ve taşların altında kaldığını belirten Diyapoğlu, kendisini kurtaranlara teşekkür etti.

Van inşaat göçtü

İşçilerden 2’si hayatını kaybetti

Güzeldere Geçidi’ne gelen ekipler, göçük altında kalan 2 işçinin cansız bedenine ulaştı. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı ile İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Çelikel olay yerine gelerek bilgi aldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal