Başkan Erdoğan’dan kritik ABD ziyareti: Gözler BM 77. Genel Kuruluna çevrildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin görüşmesi ardından BM 77. Genel Kuruluna katılmak üzere ABD'ye geldi. Gözler ABD’de gerçekleşecek olan kritik görüşmeye çevrildi.

17.09.2022-09:57 - (Son Güncelleme: 17.09.2022-10:07) Başkan Erdoğan’dan kritik ABD ziyareti: Gözler BM 77. Genel Kuruluna çevrildi

Başkan Erdoğan BM 77. Genel Kuruluna katılmak üzere özel uçak "TC-TRK" ile TSİ 09.30'da ABD’nin New York şehrine geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan havalimanında, Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu ile Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan ve diğer yetkilileri karşıladı. 

Başkan Erdoğan ABD’de

Kritik görüşme için ABD’ye giden Başkan Erdoğan’a, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de eşlik etti. Erdoğan’ın ziyaretini duyan ve kendisini görmek için konaklayacağı yere gelen vatandaşlarla selamlaşan Başkan Erdoğan’ın kritik görüşme sonrası basın toplantısı yapması bekleniyor. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal