HDP'li Vekilin Tecavüz Ettiği Kadından Gündemi Sarsan Sözler

Bir kadına tecavüz ettiği belirlenen Mardin Milletvekili Tuma Çelik'in mağdur bıraktığı kadın ilk kez konuştu. Tecavüzcü vekilin zarar verdiği kadına, ''Bana bir şey olmaz. En fazla siyaset hayatım biter. Yöre halkı da erkektir, zamparalık yaptı der. '' diye tehditler savurduğu ortaya çıktı.

18.07.2020-17:54 - (Son Güncelleme: 20.07.2020-18:25) HDP'li Vekilin Tecavüz Ettiği Kadından Gündemi Sarsan Sözler

Terör yanlısı HDP, adına tecavüz lekesini de sürdü.

Mardin Milletvekili Tuma Çelik'in tecavüz ettiği kadının ifadesi gündeme bomba gibi düştü. Skandalın gündem gelmesiyle istifa eden tecavüzcü vekilin dokunulmazlığının kaldırılması ile ilgili girişimler de başlarken, çarşamba günü TBMM'de kararın verileceği duyuruldu.

Milletvekili statüsünün alınmasının ardından Çelik, 'Nitelikli cinsel istismar' suçundan adalet karşısına çıkacak.

''EN FAZLA SİYASET HAYATIM BİTER, 'ZAMPARALIK YAPTI' DERLER''
Bunun yanı sıra tecavüzcü vekilin mağdur bıraktığı kadının ifadesi ortaya çıktı. Kadının yaptığı açıklamaya göre Çelik, mağdur bıraktığı kadına şu sözleri söyledi:

''Ben milletvekiliyim, benim dokunulmazlığım var. Bana bir şey olmaz. En fazla siyaset hayatım biter, gider Avrupa'da yaşarım. Yöre halkı da erkektir, zamparalık yaptı der. Ama senin ve ailenin hayatı biter, insan içine çıkamazsınız''

Ancak haksızlığa uğrayan kadın sessiz kalmadı. Çelik'i şikayet eden D.K, partiden ayrılması gerektiğini dile getirince, şikayetin beyan edildiği dernek tarafından silahla tehdit edildiğini ifade etti. D.K ifadesinde şu açıklamayı gerçekleştirdi: Seni öldürmekten beter ederim, ayaklarına sıkarım. Midyat topraklarında barındırmam.

DERNEK EVRAK İMZALATTI
İsmi henüz belirtilmeyen dernek, tecavüze uğrayan kadına, 'iddialarından vazgeçersen, biz de davadan vazgeçeriz' ifadeleri ile bir teklifte bulunurken, köşeye sıkışan kadın derneğin verdiği evraka imza atmak zorunda kaldı.

Bahsi geçen evrakta, 'Tuma Çelik ile hakkımızda çıkanlar dedikodudur' sözleri yer aldı. Bunun üzerine D.K şikayetinden vazgeçmek zorunda kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal