HDP'den Rezalet Kongre: Teröristlere Saygı Duruşunda Bulunuldu! Terörist Başı Abdullah Öcalan'a Övgüler Yağdı

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da katıldığı HDP Batman 4. Olağan İl Kongresi'nde terörist başı Abdullah Öcalan’ın posterlerine yer verilerek övgülerle anıldı.

17.01.2022-11:18 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-11:25) HDP'den Rezalet Kongre: Teröristlere Saygı Duruşunda Bulunuldu! Terörist Başı Abdullah Öcalan'a Övgüler Yağdı

HDP Batman 4. Olağan İl Kongresi'nde terör örgütüne yönelik organizasyonu andıran bir skandala daha imza atıldı. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da yer aldığı kongrede, PKK terör örgütü elebaşı Öcalan’ın posterlerine yer verildi. Öcalan’a yönelik övgülere yer erilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan da sert sözlerle hedef alındı. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan kongrede yaptığı konuşmada, Millet İttifakı’na da işaret ederek şu ifadeleri kullandı; ‘Kimse en ufak bir şüphe duymasın. HDP'nin bu seçimlerde yapacağı ve uygulayacağı strateji ile birlikte yönetimin bir parçası olacağını asla aklından çıkarmasın.’

MİLLET İTTİFAKI’NA İŞARET ETTİ

Batman’da düzenlenen kongrede, teröristlere saygı duruşunda bulunuldu. Terörü güzellemeye çalışılan kongrede HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Millet İttifakı ile ilişkilerine mesaj vererek, ‘Kimse en ufak bir şüphe duymasın. HDP'nin bu seçimlerde yapacağı ve uygulayacağı strateji ile birlikte yönetimin bir parçası olacağını asla aklından çıkarmasın. Türkiye'deki demokrasi güçleriyle, barış yanlılarıyla büyük bir strateji geliştirerek bu ülkeyi yönetmeye aday bir parti olduğumuzu bir kez daha söylüyoruz’ diye konuştu. 


HDP KONGRESİNDE TERÖRİSTLER ANILDI

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da yer aldığı HDP Batman 4. Olağan İl Kongresi’nde skandal görüntüler yer aldı. Kongrede, TSK tarafından öldürülmüş teröristler için saygı duruşunda bulunuldu. Kongrede bir kişinin, ‘Anıları mücadelemizde yaşayacak’ diye mikrofondan anons yaptığı da belirtildi. 

TERÖRİST BAŞI ABDULLAH ÖCALAN’I ÖVEN SLOGANLAR ATILDI

Batman’da düzenlenen HDP 4. Olağan İl Kongresi’nde yaşananlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Kongrede yayınlanan videoda, terörist başı Abdullah Öcalan’ın da görüntüleri yer aldı. Öte yandan salondakilerden ‘Biji Serok Apo’ şeklinde sloganlar atıldığı ifade edildi. 


KONGREDE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HEDEF ALINDI

Teröristlerin anıldığı kongrede, Cumhurbaşkanı Erdoğan sert sözlerle hedef alındı. Katil ve aynı zamanda terörist Abdullah Öcalan'a övgü dolu sözler söylenerek sloganlar atıldı. O sırada kongrede bulunan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın terörist başı Öcalan’a yönelik atılan sloganlara müdahalede bulunmaması dikkat çekti. 


SKANDAL KONGREDE MİLLET İTTİFAKI MESAJI

HDP Batman 4. Olağan İl Kongresi'nde katılarak burada konuşma yapan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, ‘Kimse en ufak bir şüphe duymasın. HDP'nin bu seçimlerde yapacağı ve uygulayacağı strateji ile birlikte yönetimin bir parçası olacağını asla aklından çıkarmasın. Türkiye'deki demokrasi güçleriyle, barış yanlılarıyla büyük bir strateji geliştirerek bu ülkeyi yönetmeye aday bir parti olduğumuzu bir kez daha söylüyoruz.’ diye konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal