HDP'den Millet İttifakı'na Tehdit: HDP'yi Ciddiye Almayan Kaybeder!

Terör soruşturmalarından cezaevinde bulunan HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Millet İttifakı'nı seçimleri kaybetmekle tehdit etti.

13.09.2021-10:25 - (Son Güncelleme: 13.09.2021-14:09) HDP'den Millet İttifakı'na Tehdit: HDP'yi Ciddiye Almayan Kaybeder!

Terör suçunda cezaevinde hapis yatan HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş Millet İttifakı’na yönelik HDP’yi ciddiye almazsanız kaybedersiniz diyerek tehditte bulundu. Demirtaş ayrıca Millet İttifakı'nı HDP'yi sadece seçimlerde hatırlamak ile suçladı.

HDP MİLLET İTTİFAKINA BİZİ SADECE SEÇİMLERDE HATIRLAMAYIN DEDİ

Cezaevinde olan HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş Millet İttifakı’na ‘Bizi sadece seçimlerde hatırlamayın. Seçim gününü beklemeye gerek yok. Peşinen söyleyelim, HDP’yi ciddiye almayanlar kaybeder. Seçim sonrası için muhalefetin güven vermesi çok önemlidir. Yani seçilecek yönetim, bir süre sonra kendisinden başka tüm kesimleri yok saymamalı. Gerekirse kamuoyu huzurunda ilkesel protokol imzalanmalıdır. Kimse bizi iki kötü arasında tercihe zorlamaya kalkmasın. Biz buna payanda olmayız. Muhalefet, HDP ile diyalogdan kaçıyorsa ortada bir tuhaflık var demektir’ diyerek İttifak üyeleri CHP ve İYİ Parti'ye rest çekti.

 HDP kanadı, Millet İttifakı üyeleri CHP ve İYİ Parti'ye yönelik restlerini sürüyor. Son olarak terör soruşturmalarından cezaevinde bulunan HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, bizi ciddiye alın diyerek millet ittifakına seslendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal