HDP'den İttifaka Yeni Tehdit: İstemediğimiz Kişi Cumhurbaşkanı Olamaz!

HDP’den Millet İttifakı’na yeni tehdit geldi. HDP’li Ferhat Encü bizim istemediğimiz kişi Cumhurbaşkanı olmaz diyerek Millet İttifakı’nı seçimleri kaybetmek ile tehdit etti.

15.09.2021-09:06 - (Son Güncelleme: 15.09.2021-09:51) HDP'den İttifaka Yeni Tehdit: İstemediğimiz Kişi Cumhurbaşkanı Olamaz!

HDP eski eş başkanı ve şuan da tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş da daha öncesinde Millet İttifakı’nı ‘HDP’yi sadece seçimlerde hatırlamayın, yok saymayın’ diyerek ittifakı tehdit etmişti. Şimdi ise HDP’li Ferhat Encü ‘Bizim istemediğimiz kişi Cumhurbaşkanı olmaz’ diyerek Millet İttifakı’nı seçimleri kaybetmek ile tehdit etti.

HDP’DEN MİLLET İTTİFAKINA KAYBEDERSİNİZ TEHDİTİ

Millet İttifakı’nda çatlaklar büyümeye devam ediyor. İttifaktan kimin Cumhurbaşkanı olacağı konusunda İYİ Parti ve CHP arasında soğuk rüzgârlar esiyordu. İttifakın gizli ortağı HDP ise Millet İttifakı’nı yaptığı açıklamalar ile sürekli seçimi kaybetmekle tehdit ediyor. HDP eski eş başkanı ve şuan da tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş da daha öncesinde Millet İttifakı’nı ‘HDP’yi sadece seçimlerde hatırlamayın, yok saymayın’ diyerek ittifakı tehdit etmişti. Şimdi ise HDP’li Ferhat Encü ‘Bizim istemediğimiz kişi Cumhurbaşkanı olmaz’ diyerek Millet İttifakı’nı seçimleri kaybetmek ile tehdit etti.

MİLLET İTTİFAKI ÇÖKÜYOR MU?

Sürekli erken seçim çağrısı yapan Millet İttifakı adayları henüz kendi aralarında anlaşabilmiş değil. İttifak içerisinde yaşanan tartışmalar akıllara ‘Millet İttifakı çöküyor mu?’ sorularını getiriyor. Kulislerde ise İttifakın yaşadığı konular sürekli olarak konuşulmaya devam ediyor.

HDP’Lİ FERHAT ENCÜ: BİZİM İSTEMEDİĞİMİZ KİŞİ CUMHURBAŞKANI OLAMAZ

Millet İttifakı’na son tepki ise gizli ortaklarından geldi. HDP'li Ferhat Encü kendi resmi sosyal medya hesabından konu ile ilgili sert bir paylaşımda bulundu. HDP’li Ferhat Encü yaptığı paylaşımda, ‘HDP'nin istemediği kişi Cumhurbaşkanı olamaz! Nokta!’ diyerek Millet İttifakını seçimleri kaybetmek ile tehdit etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal