Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Londra'daki Temaslarının Detayları Belli Oldu!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yeni ekonomi modeline ilişkin ayrıntıları yatırımcılara anlatmak için Londra'ya gitmişti. Londra ziyareti ile ilgili detaylar belli oldu.

09.02.2022-09:37 - (Son Güncelleme: 09.02.2022-11:23) Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Londra'daki Temaslarının Detayları Belli Oldu!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 7-8 Şubat 2022 tarihlerinde Londra’da bankacı ve yatırımcıların üst düzey yöneticileriyle bir araya geldi. Toplam 100’e yakın üst düzey yönetici ile görüşmeler gerçekleştirildi. 

Toplantılarda, enflasyonun geçici olduğu vurgulanırken, Türkiye ekonomi modeli hakkında kapsamlı bilgiler verildi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 7-8 Şubat 2022 tarihlerinde Londra'da bankacı ve yatırımcıların üst düzey yöneticileriyle bir araya geldi. 

100’E YAKIN ÜST DÜZEY YÖNETİCİ İLE GÖRÜŞTÜ 

Görüşmelere 18 Varlık Yönetim Şirketi, 19 Uluslararası Kalkınma ve Yatırım Bankası ile 10'dan fazla özel sermaye, girişim sermayesi fonu ve teknoloji firması katılım sağladı. Toplam 100'e yakın üst düzey yönetici ile görüşmeler gerçekleştirildi. 


TÜRKİYE'NİN GÜÇLÜ BÜYÜMESİ VURGULANDI 

Türkiye'nin dinamik üretim kapasitesi, güçlü büyümesi vurgulandı. Döviz kurlarında sağlanan istikrar ile birlikte ülkemizdeki enflasyonun geçici olduğu toplantılarda dile getirildi.

Türkiye ekonomi modeli hakkında kapsamlı bilgiler verildi. Bankacı ve yatırımcılarla belirli periyotlarda iletişimin sürdürülmesi konusunda fikir birliği sağlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal