Hazine Ve Maliye Bakanlığı O Haberi Yalanladı: Böyle Bir Açıklama Olmamıştır!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan ilk açıklama geldi. Bakan Nebati'nin Londra ziyareti ile ilgili çıkarılan o haber yalanlandı.

08.02.2022-16:59 - (Son Güncelleme: 08.02.2022-17:11) Hazine Ve Maliye Bakanlığı O Haberi Yalanladı: Böyle Bir Açıklama Olmamıştır!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yeni ekonomi modeline ilişkin ayrıntıları yatırımcılara anlatmak için Londra'ya gitmişti. Londra ziyareti ile ilgili olarak sosyal medya platformlarında yalan bir haber yayınlandı.

GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Hazine ve Maliye Bakanlığı bazı sosyal medya ve haber sitelerinde yer alan "Bakan Nureddin Nebati, Türkiye'de enflasyonun yabancıların kültürel olarak anlayamayacağı sebepten yükseldiğini söyledi" şeklinde açıklamanın gerçeği yansıtmadığını açıkladı. 


KATILIMCININ YANLIŞ ANLAMASINDAN KAYNAKLANMAKTADIR

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada: "Bazı mecralarda Sayın Bakanımızın Londra'da yaptığı bir toplantıda, 'Türkiye’de enflasyonun yabancıların kültürel olarak anlayamayacağı sebepten yükseldiğini söyledi' şeklinde açıklaması yer almaktadır. Sayın Bakanımızın böyle bir açıklaması olmamıştır. Katılımcının yanlış anlamasından kaynaklanmaktadır." ifadelerine yer verildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal