Hazal Kaya'nın oyunculuğundan nefret ettiğini söyleyen Ahmet Hakan'a oyuncu Pınar Altuğ'dan sert çıkış!

Pera Palas'ta Gece Yarısı isimli yeni dizisiyle seyirciyle buluşan Hazal Kaya'nın oyunculuğunu Ahmet Hakan köşesine taşıdı. Hakan'ın sözleri Pınar Altuğ'u kızdırdı.

06.03.2022-15:43 - (Son Güncelleme: 06.03.2022-15:56)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Hazal Kaya'nın yeni dizisi geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlandı. Bir dijital platformda yayına giren Pera Palas'ta Gece Yarısı, ilk yayınlandığı andan itibaren büyük ilgi gördü. Oyunculuk sektöründe canlandırdığı karakterlerle büyük bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu Hazal Kaya'nın performansını ise gazeteci Ahmet Hakan değerlendirdi. Hakan köşesinde Kaya'nın oyunculuğunu sert bir dille eleştirirken, Hazal Kaya'nın oyunculuğundan nefret ettiğini açık açık söyledi. ''Hazal Kaya’nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi'' şeklinde bir başlık atarak gazetede yayınlayan Ahmet Hakan'ın bu yazısı ise birçok kişiyi rahatsız ederken, Pınar Altuğ'un da konuya dair sessizliğini bozmasına neden oldu. Güzel oyuncu Altuğ, nefretin çok güçlü bir şey olduğunu vurgulayarak konuya dair tepkisini ortaya koydu. 

Sosyal medyada büyük tepki topladı

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan başarılı oyuncu Pınar Altuğ, toplumsal konularda düşünceleri ifade eden ünlülerin başını çekiyor. Geçtiğimiz günlerde  dijitalde yayınlanan ve hem oyuncu kadrosu hem de senaryosuyla herkesin büyük bir beğeniyle izlediği Pera Palas'ta Gece Yarısı'nda dair ilk eleştiriyi Ahmet Hakan yazdı. Dizinin başrolünde yer alan ve oyunculuk sektöründe de önemli bir yere sahip olan Kaya'nın oyunculuğundan nefret ettiğini dile getiren Hakan yazısında; '' Çok aşırı zorlamayla doğal olmaya çalışıyor, gözlerine ve yüzüne ifade yüklemesini bilmiyor, sahne ne olursa olsun hep şımarık kız çocuğu modunda, hiç bitmeyen, bir yapmacıklık var oyunculuğunda'' ifadelerini kullandı. 2.sayfa isimli magazin programının sosyal medya hesabı bu haberi paylaşınca, Pınar Altuğ sessizliğini koruyamadı. Altuğ; ''Nefret çok güçlü bir söylem, beğenmemek, hoşlanmamak tamam da nefret?'' diyerek tepkisini dile getirdi. 

Pınar Altuğ'dan Ahmet Hakan'a sert çıkış

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal