Hayıt Tohumu Kürü ile Hamile Kalma Yöntemleri

Hayıt tohumu nedir? Hayıt tohumunun faydaları nelerdir? Hayıt tohumunun hamile kalmaya faydası var mıdır? Kadınların kullanmasında ne gibi yararlar sağlar? Hayıt tohumu ile ilgili merak ettiklerinizi derledik.

10.10.2019-14:28 - (Son Güncelleme: 10.10.2019-13:16)

Hayıt tohumu oldukça faydalı bir bitkidir. Kadın rahmini temizleyip, yumurtalıkları güçlendirir, cinsel arzuyu artırır, kistleri ortadan kaldırır… Hayıt tohumunun en belirgin yararlarından biri de hamile kalmayı kolaylaştırmasıdır.

 HAYIT TOHUMU İLE HAMİLE KALMA YÖNTEMLERİ

1 bardak suyu kaynatın. İçine 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu içine atın. İsterseniz hayıt tohumunu suya koymadan havanda biraz dövebilirsiniz. Cezvenin ağzını iyice kapatın. 10-15  dk demlenmesi için bırakıp süzerek için. Bu kürü sabah aç karına ve gece yatarken taze yapıp birer bardak olacak halde günde 2 defa için. (iBRAHİM SARAÇOĞLU)

  1. Hayıt tohumu, hamile kalma ihtimalini yükseltir. Çünkü yumurtlama periyotlarının düzene sokulması için etkili bir bitkidir. Hormonal düzensizlikler kısırlık sorunlarına neden olabilir. Fakat bu sorun, hayıt tohumu kullanarak yok edilebilir.. 
  2. Hayıt tohumu, libidoyu dengeler. Cinsel isteğiniz normalin üzerindeyse düşürür, normalin altında ise artırır.
  3. Hayıt tohumu içerek regl periyotlarının düzene girmesi desteklenir. Bununla beraber kanamanın normalden çok veya az olması önlenir, dönemin ağır veya sancılı geçmesini engeller.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal