Hayatını Kaybeden Konyasporlu Ahmet Çalık'ın Amcası Açıklamalarda Bulundu!

Geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden Konyaspor'un yıldız futbolcusu Ahmet Çalık hakkında futbolcunun amcası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

13.01.2022-09:54 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-15:13)

Geçtiğimiz günlerde Türkiye çok acı bir olayla sarsıldı. Konyaspor'un formasını terleten ve daha önce A Milli Takımı'nda formasını terletme başarılarında bulunmuş Ahmet Çalık geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. Futbolcunun acı kaybı derin bir yas oluştururken, yaşanan acı kaybın yankıları devam ediyor. Hayatını kaybeden yıldız futbolcu ile ilgili son olarak amcasının yaptığı açıklamalar yürekleri burktu.


AÇIKLAMALARI YÜREK BURKTU

Bir dönem Galatasaray ve A Milli Takım'ın formasını terleten ve son olarak Konyaspor'un formasını terleten Ahmet Çalık hakkında amcasından dikkat çeken sözler geldi. Futbolcusunun amcasının yaptığı açıklamalar yürekleri burktu. Ahmet Çalık'ın amcası futbolcuyla ilgili olarak, 'Ahlakıyla, inancıyla, dürüstlüğüyle Türkiye Cumhuriyeti'ne mal olmuş bir sporcu. Ahmet sadece 3-5 takıma mal edilecek bir sporcu değildi. Türk sporunun başı sağ olsun. Türkiye güzel bir evladını kaybetti. Sevenleri dünyanın her yerinden arıyor, sadece Türkiye'den değil. Onların hepsinden isteğimiz onun ruhu için dua okusunlar. Bizim için yapacakları en büyük iyilik odur.' ifadelerine yer verdi.
Ahmet Çalık'ın amcası devam eden açıklamalarında ise futbolcunun maneviyatına değindi. Yeğeni hakkında yaptığı açıklamada, 'Maneviyatı güçlü bir insandı. 1 ay önce İstanbul'da nişanını yaptık, eğer nasip olsaydı 1 ay sonra da düğününü yapacaktık. Dünya emeli olan bir insan değildi.' şeklinde açıklamalarını tamamladı.

HERKESİ DERİNDEN ETKİLEDİ

Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın geçirdiği trafik kazası nedeniyle tüm Türkiye yasa boğuldu. Futbolcunun vefatı sonrası tüm ülkeden futbolcunun ailesine ve Konyaspor'a yoğun bir şekilde destek mesajları geldi. Ayrıca yıldız futbolcunun vefatı dünya futbolunu da derinden etkiledi. Futbolcunun vefatıyla ilgili dünyanın önde gelen takımlarımdan PSG ve Barcelona gibi takımlar baş sağlığı mesajlarında bulundular.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal