Hava durumu sunucusunun korkutan anları: Bir anda yere yığıldı

ABD’de hava durumu sunucusu olan Alissa Carlson Schwartz, canlı yayın sırasında bir anda yere yığıldı. Gözlerinin başının arkasına doğru gittiği gözlenen Schwartz’ın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

20.03.2023-11:15 - (Son Güncelleme: 20.03.2023-17:28) Hava durumu sunucusunun korkutan anları: Bir anda yere yığıldı

Televizyon kanallarında yaşanan canlı yayın kazaları ve talihsizlikleri çoğu zaman izleyenlere eğlenceli anlar yaşatsa da bazı anlarda yürekler ağza gelebiliyor. ABD’de hava durumu sunucusu olan Alissa Carlson Schwartz, canlı yayın sırasında bir anda yere yığıldı. Schwartz'ın canlı yayında bayılması herkesi korku dolu anlar yaşattı.

Bir anda yere yığıldı

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, CBS LA hava durumu sunucusu Alissa Carlson Schwartz, kent sakinlerine sabah 7 raporunu vermek üzereydi. Yardımcı sunucular, bölümler arasında sohbet ettiği esnada Alissa Carlson Schwartz'ın (kollarını masaya dayamadan önce) yüzünün rengi aniden soldu.

Gözleri başının arkasına döndü

Schwartz, bu sırada yüzündeki gülümsemeyi korumaya çalışıyor gibi görünüyordu. Ancak daha tahminlerine başlayamadan gözleri başının arkasına yuvarlandı. Başı masaya birkaç santim kalana kadar yavaşça kollarının üzerine düştü. Ardından bacakları tutmamış olacak ki bir sarsıntıyla yere düştü.

Yardımcı sunucular Nichelle Medina ve Rachel Kim ilk başta Schwartz'ın bayıldığını fark etmemiş gibi görünüyordu. Hatta Nichelle Medina şaka yaparak "Alissa, bu gerçekten fırtına öncesi sessizlik." dedi.

Alissa Carlson Schwartz

Aktarılanlara göre şov canlı bir bölüme dönmedi, bunun yerine önceden kaydedilmiş bölümler yayınlandı.

Herkesi dehşete düşüren bu anlar sosyal medyada sayısız kez paylaşıldı.

Alissa Carlson Schwartz’ın sağlık durumu nasıl?

Alissa Carlson Schwartz daha sonra Facebook sayfasında bir güncelleme yayınlayarak "Tüm mesajlar, aramalar ve iyi dilekler için teşekkürler. İyi olacağım!" diye yazdı.

Schwartz'ın bayılmasına neyin neden olduğu ise bilinmiyor. Ancak 2014 yılında farklı bir yerde çalışırken benzer bir olay meydana gelmişti.

Bir doktora göründükten sonra kalp kapakçığında bir sorun olduğunu öğrendi Schwartz. Ancak, kızını doğurduktan sonra, hamileliğinden gelen kök hücre kalbinin onarılmasına yardımcı oldu.

Canlı yayında yaşanan bayılma olayının önceki kalp sorunlarıyla ilgili olup olmadığı ise resmi olarak açıklanmış değil.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal