Tuzla’da katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

TEM Otoyolu’nun Tuzla mevkiinde tır, yol bakım aracı ve İETT otobüsü ile çarpıştı. Katliam gibi kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişinin de yaralandığı kaydedildi.

20.03.2023-11:04 - (Son Güncelleme: 20.03.2023-17:30) Tuzla’da katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Tuzla TEM Otoyolu Aydınlı mevkiinde saat 06.15’te yaşanan kazada Ankara istikametinde ilerleyen Ömer Erova’nın kullandığı tır, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve arıza yaptığı için emniyet şeridine park eden Hasan Doğan yönetiminde ki İETT otobüsüne ve otobüs için yardıma gelen yol bakım aracına arkadan çarptı.

Ölü ve yaralı var

DHA’da yer alan habere göre; Kazada İETT şoförü Hasan Doğan olay yerinde hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı 3 kişiyi ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yol bakım çalışanı Umut Can Çankır'ın da hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Tuzla Kaza

Trafik durma noktasına geldi

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nda Ankara istikametine iki şeridin kapanması nedeniyle trafik durma noktasına geldi. TEM Otoyolu'nda uzun araç kuyrukları oluşurken araçların yoldan kaldırılması için vinç çağrıldı. Ekiplerin kazaya müdahalesi sürüyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal