Hande Erçel ve Kaan Yıldırım sevgili mi?

Ünlü ve güzel oyuncu Hande Erçel aşk hayatıyla gündeme oturmaya devam ediyor. Peki Hande Erçel şu an kiminle aşk yaşıyor? Aşk iddiaları doğru mu? Hande Erçel kiminle eski sevgiliydi? İnsanların merakla araştırdığı konunun tüm detayları haberimizde.

30.03.2022-13:13 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-13:13) Hande Erçel ve Kaan Yıldırım sevgili mi?

Genç ve güzel oyuncu Hande Erçel'in aşk ilişkileri magazin gündemine oturmaya devam ediyor. Eski ilişkisinin bittiği anlaşılan Hande Erçel'in yeni sevgilisi kim? İddialar doğru mu? Bu ilişkiyle ilgili ilginç tesadüfler hangileri? Hande Erçel ve ilişkileriyle ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Hande Erçel Kaan Yıldırım

Hande Erçel ve Kaan Yıldırım

Hande Erçel birlikte rol aldıkları diziden sonra Kerem Bursin ile anılmaya başlamış ve sonradan onlar da ilişkilerini kabul etmişti. Oldukça ilgi gören çift yakın zamanda birbirlerini takipten çıkarak ayrıldıklarını ilan etti. Bu haberlerin üstüne geçtiğimiz günlerde Hande Erçel Kaan Yıldırım ile birlikte görüntülendi. Emirgan yakınlarında bir mekanda sabaha kadar eğlendikleri gözlemlenen yeni çift, aşk ilişkileriyle ilgili sorulara sessiz kaldı.

İlişkinin ilginç tesadüfü

Kaan Yıldırım ile Hadise bir süre aşk yaşamış, daha sonra ise anlaşamadıklarını ve bitirme kararı verdiklerini açıklamışlardı. Hadise ise şimdilerde Mehmet Dinçerler ile evlilik hazırlığı yapmaya devam ediyor. Mehmet Dinçerler ise Hande Erçel'in bir süre birliktelik yaşadığı biliniyor. Hatta konuyla ilgili Hande Erçel zamanında; "Güzel giden bir ilişkimiz var, çok yoğun çalışıyoruz fakat yakında bizi birlikte görebilirsiniz." açıklamalarını yapmıştı. Hatta, Mehmet Dinçerler'in yakın arkadaşı Ekin Mert Duymaz'ın eski sevgilisi Hande Erçel ile beraberlik yaşaması ikilinin arasının açılmasına sebep olmuştu. İnsanlar ise bu nasıl bir tesadüf diye düşünmeye devam ediyor. Şimdilerde ise Hande Erçel Kaan Yıldırım ile anılıyor fakat taraflar tarafından olumlu ya da olumsuz bir açıklama gelmedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal