YouTuber Alper Rende neden tutuklandı?

Ünlü youtuber Alper Rende, şahsi Instagram hesabı üzerinden takipçilerini meraklandıran paylaşımlar yaptı. Bunun üstüne takipçileri Alper Rende'ye ne olduğunu merakla internet üzerinden araştırmaya başladı. Alper Rende'nin son paylaşımlarıyla ilgili tüm detaylar haberimizde.

29.03.2022-23:05 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-23:05) YouTuber Alper Rende neden tutuklandı?

Milyonlarca takipçisi bulunan Youtuber fenomeni Alper Rende kendi hesabı üzerinden takipçilerine Amerika'da tutuklandığını açıkladı. Peki Alper Rende'nin tutuklanma sebebi nedir? Olayla ilgili tüm detayları haberimizde derledik

Alper Rende neden tutuklandı

Alper Rende, şahsi Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle tutuklandığını paylaştı. Paylaşımında şu cümlelere yer verdi; "Amerika'yı az evvel tersten gördüm. Ters kelepçeli olarak arabaya bindirildim. Baştan aşağı her yerimi aradılar, beni gözaltına aldılar orada 3-4 saat kadar." Aynı zamanda kelepçe fotoğrafını da takipçileriyle paylaşan Rende, şu ifadeleri kullandı; "Amerika aktarmalı Dubai'ye gidiyorduk. Amerika vizesi olmadan aktarma yapılmıyormuş. Daha önce defalarca aktarma yaptım Avrupa'da böyle bir kural yok, dolayısıyla bilmiyorduk... Birçok sorguya alındım. En sonunda da hem ellerimi tersten kelepçelediler. Sanki napacaksam. Daha sonrasında beni Dominik'e geri göndereceklerini söylediler. Bir şekilde konuşup tek seferlik özel bir vize çıkarttırdım. Kanalımı falan göstermem işe yaradı... Kelepçeli şekilde beni uçağa kadar getirdiler. Bu da böyle saçma sapan bir anı oldu işte."

Alper Rende, 26 yaşında ve İzmit doğumludur. Youtube'a eğlenceli videolar çekmektedir. Rol aldığı bazı filmler ise; Türk Lokumu, Oha Diyorum, Çılgın Kolej, Enes Batur Gerçek Kahraman şeklindedir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal