Hamza Hamzaoğlu Dönemi Başladı

Mustafa Kaplan ile yollarını ayırdıktan sonra arayışa geçen Gençlerbirliği, teknik direktörlük görevi için Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

31.10.2019-23:36 - (Son Güncelleme: 31.10.2019-23:29)

Gençlerbirliği Kulübü, teknik direktörlük görevi için Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmaya varıldığını basın meshuplarına duyurdu.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan duyuru şu şekilde:

"Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmıştır. Başkanımız Murat Cavcav, Hamzaoğlu ile yaptıkları görüşmede tecrübeli teknik adamla Gençlerbirliği'nin hedeflerinde mutabık kaldıklarını belirterek şunları ifade etti: Ligimizi iyi bilen, tecrübesiyle bize büyük katkılar vereceğini umduğumuz teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmaya vardık. Sezon sonuna kadar sözleşme imzalayacağız. Hamza Hamzaoğlu'nun, zaten iyi futbolculardan kurulu takımımızı bir an önce layık olduğu yerlere taşıyacağına inanıyorum" ifadeleri kullanıldı.

SAMET AYBABA İDDİALARI ORTAYA ATILMIŞTI

Gençlerbirliği'nin alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Mustafa Kaplan ile yolları ayırma kararı alındığı ifade edilmişti.

Ankara temsilcisinin, göreve geldikten kısa bir süre sonra Kayserispor'dan istifa eden tecrübeli teknik adam Samet Aybaba ile anlaştığı iddiası ortaya atıldı. Samet Aybaba'nın gelmesi beklenirken, Gençlerbirliği Kulübü bi anda Hamzaoğlunu açıkladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal