Hamster coin nedir, neden yükseliyor? Hamster coin Elon Musk Tweeti

Elon Musk'un attığı tweet ile birden Hamster coin yükselişe geçmiş oldu.Herkesin dikkatini çeken Hamster coin nedir,neden yükseliyor? işte merak edilen bu konu hakkında cevaplar sayfamızda yer almaktadır.

10.04.2022-18:32 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-18:32) Hamster coin nedir, neden yükseliyor? Hamster coin Elon Musk Tweeti

Dünyada ünlü iş adamı olan ve Dünyanın en zenginlerinin başında gelen Elon Musk'ın her yaptığı paylaşımı gündeme bomba etkisi yaratıyor. Dogecoin ile ilgili yaptığı paylaşımından sonra,kripto para biriminin hızlı bir biçimde yükseltmesini sağlayan Elon Musk,bu sefer herkes için farklı yorumlanacak olan bir tweet paylaştı.Yaptığı Dogecoin öncülüğünden sonra ünlü iş adamında bu sefer farklı bir atılım geldi.Paylaştığı bir tweet sayesinde şaka kripto paraları canlanmış oldu.Paylaşım sonrası hareketlilik tüm şaka kripto paralarında hareketlenme'ye devam etti.

Hamster coin

Elon Musk'ın paylaşımından sonra kullanıcılar bunu farklı şaka kripto paraları olan,Kimi Shiba Inu,Dogecoin ,Hamster Coin ve Moon Rabbit olarak ilişkilendirdi'ler. Aralarında en kazançlı olarak gözüken ise Hamster Coin ,%98 yükseliş göstererek başı çekti.Arkasından da Dogecoin 24 saatte %8 olarak devam eti.

HAMSTER COİN NEDİR?

Sosyal medyada gündemden düşmeyen Hamster Coin merak konusu oldu.Herkesin merak ettiği bu coin,merkezi bulunmayan Hamster token ve Binance Smart Chain ağı ile birlikte olan kripto para birimi olarak bilinmektedir.2021 Eylül ayı itibariyle Coinmarketcap üzerinde yerini almıştır.Piyasada çok yeni ve alt coin olarak biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal