Elon Musk sosyal medya platformu mu kuracak? Elon Musk twitter'a rakip mi olacak?

Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Elon Musk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine gündeme oturdu. Elon Musk’ın paylaşımı sonrası, Elon Musk yeni bir sosyal medya platformu mu kuracak? Sorusu sorulmaya başlandı.

28.03.2022-15:57 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-15:57) Elon Musk sosyal medya platformu mu kuracak? Elon Musk twitter'a rakip mi olacak?

Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO’su Elon Musk, yaptığı açıklamalarda yine adından söz ettirmeyi başardı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve yaptığı paylaşımlarla sürekli gündem olan Musk, yeni bir tartışmaya imza attı. Elon Musk’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı görenler, Tesla CEO’su yeni bir sosyal medya platformu mu oluşturuyor? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Paylaşım sonrası sosyal medyada gündemi karışırken, Musk’ın Twitter’a rakip oluşturduğunu konuşmaya başladı.

Elon Musk

Anket yaptı!

Yaptığı her paylaşım, söylediği her söz olay olan Elon Musk yine yaptı yapacağını. Sosyal medya platformu Twitter’ın ifade özgürlüğüne karşı olduğunu ve demokratik olmadığını iddia eden Elon Musk, Twitter hesabı üzerinden bir oylama başlattı. Yaptığı anket ile takipçilerine fikirlerini soran Musk, şimdi de Twitter’ı gözüne kestirdi.

Twitter’ın ifade özgürlüğüne bağlı olmadığını ve bu tutumunun da demokrasiyi baltalamak olduğunu ifade eden Elon Musk, sosyal medya platformuna ‘kamu kent meydanı’ benzetmesi yaptı. Musk, başlattığı anket ile takipçilerine, bu konuda ne yapılması gerektiğini sordu. Ankete katılan takipçilerin yüzde 70.4’ü Tesla CEO’sunun görüşüne katılmazken, takipçilerinin yüzde 29.6’sı onunla aynı fikirde olduklarını belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal