Hakkari'de Ak Parti binasına taşlı saldırı düzenlendi!

HDP'nin Yüksekova'da organize ettiği nevruz etkinliğinden sonra gruptan dağılan bazı kişilerin, AK Parti binasına taşlı saldırıda bulunduğu açıklandı. Söz konusu saldırıyı kınayan AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, "Bütün maksat ve emelleri milletimizin huzurunu kaçırmak olan şer odaklarına asla müsaade etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

22.03.2022-15:10 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-15:10) Hakkari'de Ak Parti binasına taşlı saldırı düzenlendi!

Yüksekova ilçe Başkanı Yüksel Arslan, binasında bir açıklama yaptı ve, dün akşam saatlerinde çirkin bir saldırıya maruz kalındığını söyledi. Düzenlenen saldırıda parti binasının da zarar aldığını ifade eden Arslan, saldırıdan sonra binlerce destek telefonu ve mesajı aldıklarını paylaştı.

Bu saldırı huzur ortamına yapıldı 

İlçe Başkanı Arslan, bu saldırının yalnızca partiyi hedef alarak değil, ülkede son yıllarda hakim olan huzura yapılan bir saldırı olduğunu düşündüklerini ifade etti.

Bu saldırının, kolluk kuvvetlerinin mesai saatlerinin bitimiyle öğrencilerin okuldan çıktıkları saate denk getirilerek kargaşa ortamının oluşturulmak istendiğinin de altını çizdi. Arslan,"Bunun kimseye bir faydası olmayacaktır. Saldırıyı kınıyoruz." şeklinde konuştu.

Bizim yolumuz Türkiye Cumhuriyeti devletinin yoludur

Kutlanan Nevruz Bayramı'nın bundan önceki durumunu da şimdiki durumunun da farkında olduklarını söyleyen Büyükçiftlik Belde Belediye Başkanı Zeydan, şu açıklamalarda bulundu:

"Bu bayramların bayram olarak kutlanmasına vesile olan Sayın Cumhurbaşkanı'mıza çok teşekkür ediyoruz. Kimse bizi bu huzursuz ortama çekemeyecek. Bizler buna müsaade etmeyeceğiz. Bize bu huzur iklimini yaşatan büyüklerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu memlekette bize yol ve yön belirleyenlere de şunu söylemek istiyoruz; bizim yolumuz Türkiye Cumhuriyeti devletinin yoludur, yönümüz Sayın Cumhurbaşkanı'mızın yönüdür. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan Hakkari ve Yüksekova halkına teşekkür ediyorum. Bir daha böyle çirkin saldırıların olmamasını temenni ediyorum."

Yapılan söz konusu açıklamaya partililer de büyük destekte bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal