Bu yıl halk ekmek Ramazan Pidesi fiyatları ne kadar olacak? 2022 Yumurtalı Ramazan Pidesi fiyatları

Ramazan ayına sayılı günler kala, pide fiyatları da gündem oldu. Vatandaşlar mübarek Ramazan ayı için gün sayarken pide fiyatlarını da araştırmaya başladı. Ramazanda pide fiyatları ne kadar olacak? Halk ekmek Ramazan pidesi fiyatları ne kadar? Gibi sorulara yanıt aranıyor.

22.03.2022-15:15 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-15:15) Bu yıl halk ekmek Ramazan Pidesi fiyatları ne kadar olacak? 2022 Yumurtalı Ramazan Pidesi fiyatları

Mübarek Ramazan ayı için geri sayım başladı. Ramazan ayına sayılı günler kala, Ramazan'ın vazgeçilmezi pide fiyatları da merak konusu oldu. Zam haberleri gündemden düşmezken Ramazan pidesi fiyatları ne kadar olacak tartışılmaya başlandı. Vatandaşlar mübarek Ramazan ayında sofralarına koyacaklar pidelerin fiyatını araştırıyor.

Vatandaşların merakla yanıt aradığı Ramazan Pidesi konusuna bir açıklama geldi. 2022 yılının Ramazan ayında pide fiyatları açıklandı. Zam haberlerinin gölgesinde geçen günlerde, Ramazan pidesine de zam uygulandığı belirtildi. İstanbul'da uygulanan pide fiyatlarının yurt genelinde her il için geçerli olduğunun belirtilmesi üzerine Halk Ekmek Ramazan pidesini ne kadara satacak merak konusu oldu.

Ramazan Pidesi

Ramazan Pidesine zam!

Fırıncılar ise Ramazan ayında satılacak pide fiyatlarını açıkladı. Buna göre Ramazan Pidesi İstanbul'da 6 TL'den satılacak. Susamlı Ramazan Pidesi 7.5 TL, 415 gram susamlı yumurtalı Ramazan pidesi ise 9 TL'den satışa sunulacak.

Fırıncıların açıkladığı fiyat listesi sonrası Halk Ekmek büfelerinde pide fiyatları merak konusu oldu. Konuya ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu açıklama yaptı. İmamoğlu'nun yaptığı açıklamaya göre, Halk Ekmek büfelerinde 300 gramlık Ramazan Pidesi 3 TL'den satılacak.

Başkan İmamoğlu açıklamasının devamında, "330 gram Ramazan Pidesini bu yıl 3 TL'den İstanbullulara sunacağız. Tüm ekonomik zorluklara rağmen Halk Ekmek İstanbullulara sağlıklı ve ucuz ekmek üretmeye devam edecek." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal