Hakem Cüneyt Çakır, UEFA Avrupa Uluslar Ligi'nde oynanacak olan İspanya - Çekya maçında görev alacak!

UEFA, hakem Cüneyt Çakır'a dikkat çeken bir görev verdi. Çakır, Uluslar Ligi'nde oynanacak olan İspanya - Çekya karşılaşmasında düdük çalacak.

09.06.2022-15:52 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-16:03) Hakem Cüneyt Çakır, UEFA Avrupa Uluslar Ligi'nde oynanacak olan İspanya - Çekya maçında görev alacak!

Bu sezon Türk futbolunda gündeme sık sık gelen isimlerden birisi de Cüneyt Çakır oldu. Tecrübeli hakem bu sezon bir ara Süper Lig'de görev alamamıştı. Hakkında çarpıcı karar alınan Cüneyt Çakır sonrasında lige geri dönmüştü. Ayrıca FIFA 2022 Katar Dünya Kupası'nda görev alması beklenen hakem hakkında şaşırtan bir karar daha çıkmış ve Cüneyt Çakır'ın dev turnuvada görev almayacağı kararlaştırılmıştı. Hakem Cüneyt Çakır hakkında son olarak ise UEFA'dan kritik bir karar çıktı. Cüneyt Çakır'ın UEFA Uluslar Ligi'nde oynanacak olan İspanya - Çekya maçında görev alacağı duyuruldu.

Kritik karşılaşmayı yönetecek

Cüneyt Çakır bu hafta Uluslar Ligi'nde oynanacak olan İspanya - Çekya maçında sorumlu olacak. Uluslar A Ligi 2. Grup'ta oynanacak olan maçta tecrübeli hakemin nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu. Malaga kentindeki La Roselade Stadı'nda 12 Haziran Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakın dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak. 

Grupta 1 galibiyet ve 1 beraberliği bulunan Çekya, 4 puan ve averajla ikinci sırada bulunuyor. İki maçından da beraberlikle ayrılan İspanyol ekibi ise 2 puanla üçüncü sırada yer almakta.

Cüneyt Çakır için kritik görev

Halil Umut Meler'e de görev verildi

Diğer yandan bir başka Türk hakem Halil Umut Meler ise UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup'ta oynanacak olan Hollanda - Polonya maçında düdük çalacak. Hollanda'nın Rotterdam kentindeki Feyenoord Stadı'nda 11 Haziran Cumartesi günü oynanacak olan mücadelede ise Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak. Grupta iki maçını da kazanmayı başaran Hollanda ise liderlik koltuğunda otruyor. Bir galibiyeti bulunan Polonya ise averajla üçüncü sırada bulunmakta.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal