Hakan Akdeniz kimdir? İzmit'de ağaca asılı halde ölü bulundu

İzmit'te üniversite öğrencisi Hakan Akdeniz'in cansız bedeni ağaca asılı halde bulundu. Genç üniversite öğrencisinin ölümü ailesi ve yakınlarını yasa boğarken ölümünün ardındaki sır da merak edildi. Peki, ağaca asılı halde bulunan Hakan Akdeniz kimdir? İşte Hakan Akdeniz'in ölümüne ilişkin detaylar...

11.03.2022-20:26 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-20:27) Hakan Akdeniz kimdir? İzmit'de ağaca asılı halde ölü bulundu

İzmit'te 22 yaşında olan üniversite üçüncü sınıf öğrencisi Hakan Akdeniz ağaca iple asılmış olarak bulundu. Genç üniversite öğrencisinin ani ölümü sonrasında soruşturma başlatıldı.

Genç üniversite öğrencisi ağaca asılı bulundu

Kocaeli Üniversitesi'nde Harita Mühendisliği üçüncü sınıf öğrencisi olan Hakan Akdeniz, geçtiğimiz Pazartesi günü kaldığı öğrenci yurdundan ayrılmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Arkadaşlarının endişe duyması sonrasında ailesine haber verilen Akdeniz'in babası Erdal Akdeniz İzmit'e gelerek polise kayıp başvurusunda bulundu. Genç üniversitelinin son görüldüğü yer Çayırköy'de arama çalışmalarına başlayan Jandarma, gitme ihtimali olan tüm adreslerde çalışmalarına devam etti. Aramaların üçüncü gününde 22 yaşındaki Akdeniz'in cansız bedeni, kaldığı yurttan üç kilometre uzakta olan Çayırköy'deki ağaçlık bölgede ağaca asılmış olarak bulundu. 

 hakan akdeniz kimdir

Genç üniversite öğrencisinin cansız bedeni olay bölgesinde yapılan incelemeler sonrasında otopsi için morga götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal