Kocaeli’de Korkunç Olay: Evinde Doğalgaz Borusuna Asılı Bulundu

Geçtiğimiz akşam Kocaeli İzmit bölgesinde yaşanan korkunç olay görenleri hayrete düşürdü. 3 aylık bebeği ile yalnız yaşayan genç anneye ulaşamayanlar, evde gördükleri karşısında dehşete kapıldı.

16.12.2021-09:38 - (Son Güncelleme: 16.12.2021-11:33)

Kocaeli’nde ikamet eden ve 3 aylık bebeği ile yalnız yaşayan 36 yaşındaki genç kadına bir süredir ulaşamayan komşuları, jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen ekipler evde karşılaştıkları manzara karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Genç kadın evin doğalgaz borusunda asılı bulundu.

KOCAELİ’NDE KORKUNÇ OLAY: DOĞALGAZ BORUSUNA ASILI BULUNDU

Yaşanan korkunç olay Kocaeli TOKİ konutlarında meydana geldi. 3 aylık bebeği ile yalnız yaşayan 36 yaşındaki genç kadın evinde ölü bulundu. Henüz 3 aylık olan bebeğin uzun süre ağlamasından şüphelenen komşuları, genç kadına ulaşmaya çalıştı ancak evin kapısının açılmaması ve bebeğin sesinin birden kesilmesi üzerine şüphelenen komşular apar topar jandarmaya haber verdi. 

BEBEĞİN AĞLAMA SESİ HER ŞEYİ ORTAYA ÇIKARDI

Bebeği uzun süreli ağlaması sonucu çağrılan ekipler olay yerine gelince kapıyı kırarak içeri girdi. Jandarma ekipleri eve girince Nurten Uyanık’ın doğalgaz borusuna asılı halde cansız bedenini buldu. 3 aylık Asel bebek ise kontrol için hastaneye götürüldü. Yaşanan olay sonrası eve gelen Uyanık’ın eşi ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. 

Jandarma ekiplerine haber veren komşulardan Gülün Gümüş, Asel bebeğin ağlama seslerinden şüphelendiğini belirterek, "Saat 18.00’de alt komşusu çocuğun ağlamasını duymuş. Kapıya vurmuş ve o sırada bebek içeride ağlıyormuş. Sonrasında jandarmaya haber vermiş. Jandarma kapıyı kırarak içeri girmiş. Psikolojik sorunları vardı" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal