İzmit'te Korkunç Olay: Yanlış Anlaşılınca Tekme Tokat Dayak Yedi!

İzmit'te yaşanan bu olay, boşanmak için eşiyle adliyeye giden kadın, yolda sinir krizi geçirdi. Bu sırada çevredekiler, kadına şiddet uygulandığını düşünerek, eşine saldırdı. Darbedilen eş, araya girenlerin çabasıyla kalabalığın elinden kurtarıldı.

08.02.2022-14:17 - (Son Güncelleme: 08.02.2022-16:41)

Bu korkunç olay, dün öğle saatlerinde Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Sonrasında ise sosyal medyada viral oldu. İddiaya göre, boşanma davası için adliyeye giden çift, yolda tartışmaya başladı. Kadın, eşiyle tartışırken sinir krizi geçirdi. Bu sırada çevredekiler de kadına şiddet uyguladığını düşündükleri eşe saldırdı.


BAZI KİŞİLER YERDE VURMAYA DEVAM ETTİ

Tekme tokat dövülen kocaya, bazı kişiler yerde de vurmaya devam etti. Araya karışanlar ise, darbedilen kişiyi kalabalığın elinden son anda kurtardı. İhbarla olay yerine gelen ekipler, tarafları polis merkezine götürerek ifadelerini aldı. Kötüleşen kadına ise yine çevredekiler yardımcı oldu.

Olayı gören vatandaşlar ise adamın eşini dövdüğünü düşündü. Şahıs, vatandaşlar tarafından cadde ortasında tekme tokat dövüldü. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal