Hainler Saldırdı! 2 Şehidimiz Var

Türkiye bugün akşam saatlerinde gelen şehit haberiyle saldırdı.

10.12.2020-18:41 - (Son Güncelleme: 11.12.2020-02:28) Hainler Saldırdı! 2 Şehidimiz Var

Şanlıurfa'nın Resulayn kentinde PKK/YPG’li teröristlerce Suriye Milli Ordusu üyelerinin kontrol noktasına bomba yüklü araçlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 askerimiz şehit oldu, 6 askerimiz yaralandı.

Hain terör örgütü PKK, Suriye'nin Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından düzenlenen Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütlerinden arındırılan Resulayn kentinde Suriye Milli Ordusu üyelerinin kontrol noktasına bomba yüklü araçla saldırdı.
Gerçekleşen saldırıda yaralılar olduğu öğrenilirken yaralananların Resulayn Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındığı belirtildi.

'ŞANLIURFA VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI'

Şanlıurfa Valiliği'nden İlçedeki bir yol kontrol noktasında, PKK/YPG’li teröristlerce bombalı aracın patlatıldığı hatırlatıldı.
Saldırıda 2 jandarma personelinin şehit düştüğü, 6 askerin de yaralandığının aktarıldığı açıklamada, olayda 2 yerel kolluk görevlisinin hayatını kaybettiği, 2 görevlinin de yaralandığı ifade edildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

Genel sağlık durumları iyi olan yaralılarımız Rasulayn Hastanesi ile Ceylanpınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti verilen yerel kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaya ilişkin tahkikata başlanmıştır. Terör örgütünün gerçekleştirdiği hain saldırıda şehit olan kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal