Hailey Bieber'ın Dikkat Çeken Göz Makyajının Sırrı

Çoğu zaman sade makyaj stili ile karşımıza çıkan Hailey Bieber geçtiğimiz gün katıldığı bir davette yaptığı göz makyajı ile bütün dikkatleri üzerinde topladı. İşte Hailey Bieber'ın göz makyajının tüm sırları.

22.11.2019-12:00 - (Son Güncelleme: 22.11.2019-11:48)

Genelde sade makyajı tercih eden Hailey Bieber, geçtiğimiz gün katıldığı bir davette yaptırdığı göz makyajı ile beğeni topladı.

DİKKATLERİ ÜZERİNDE TOPLADI

Calvin Klein markasının Berlin'de yapılan gecesine birçok ünlü isim katıldı. Gecenin en dikkat çeken ismi ise Hailey Bieber oldu.

Işıltılı gözler ve çıplak dudaklar, hepsi bu! Hailey'nin bu görüntüsünü yakalamak için yapmanız gereken ilk şey yüzü belirginleştirme ve gölgelendirme. Cildin doğal ışıltısına doğru gölgelendirme yapmak; cildinizin daha canlı görünmesini sağlıyor. Hailey'nin hem davet hem de günlük makyajının sırrı pürüzsüz cildinde.

IŞILTI KATMAYI UNUTMAYIN 

Hailey'nin bu makyajında ise ışıltılı ve belirgin bir bakış öne çıkıyor. Hailey bu makyajında toprak tonlarında bir farla kendine bir zemin hazırlamış ve crease bölgesine gölge ile derinlik ve boyut vererek gözleri daha büyük gösterilmiş. Ardından koyu tonlarda bir yeşil far gözün dışından içine doğru crease bölgesine kadar yapılarak iyice dağıtılmış ve son olarak glitter ile ışıltı katılmış.

Hailey bu yoğun göz makyajını sade, doğal tonlarda bir ruj ile bitiriyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal