Evde Özel Gün Makyajı Nasıl Yapılır?

Evde yapmayı tercih ettiğiniz nişan ya da söz için, makyajınızı da kendiniz yapmak istiyorsanız size vereceğimiz bu bilgilerle artık işin çok daha kolay olacak.

18.11.2019-13:50 - (Son Güncelleme: 18.11.2019-13:11)

Nişanı ve ya sözü yaklaşan kadınlar, özel gün makyajı önerileri için sizleri yazımızı okumaya davet ediyoruz. İşte evde kendi özel gün makyajınızı nasıl yapabileceğinizin ipuçları...

EVDE ÖZEL GÜN MAKYAJI NASIL YAPILIR?

Gözeneklerini gizle, makyaja başlamadan önce cildini temizleyerek hazırlamalısın. Özellikle yoğun ten makyajı yaptığın bu günde gözeneklerin normalden daha fazla kendini gösterir. Bu durumun engellemek için mutlaka gözenek kapatıcı makyaj bazı kullanmalısın. Özel gün makyajında kendini riske atmamak için, tamamen güvendiğin bir fondötenle pürüzsüz görünüm sağlamak istiyorsan doğal mat görünümlü bir fondöteni yüzüne uygulamanı öneririz. Nişan makyajının en önemli noktalarından biri makyaj sabitlemektir.

Özel gün göz makyajında doğal ve sade stillere yer vermelisin. Ağır makyajlar özel gününde senin olduğundan daha büyük görünmene sebep olabilirler. Özel gün makyajında tıpkı göz makyajın gibi dudaklarında da sadece ve nude renklere öncelik vermelisin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal