Hadise Yeni Sevgilisi Mehmet Dinçerler'i Yere Göğe Sığdıramadı!

Kaan Yıldırım ile abi bir şekilde yollarını ayıran Hadise, geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler ile görüntülenmişti. Hadise'den eski ilişkisinin neden bittiği ve yeni bir aşka nasıl başladığı ile ilgili açıklamalar geldi.

12.07.2021-12:03 - (Son Güncelleme: 12.07.2021-12:03)

Kaan Yıldırım ile yılın aşk bombasını patlatan ünlü şarkıcı Hadise, sevgilisi ile çok yakıştırılsa da evlilik yolunda ilerlerken ayrılık yaşadı. Bir dargın bir barışık ilişki sürdüren Hadise ile Kaan Yıldırım, birkaç hafta önce yollarını ayırdı. Çiftin barışıp barışmayacağı merak konusu olurken, Hadise ve Kaan cephesinden aşk bombaları ardı ardına patladı. Kaan Yıldırım'ın adı ünlü manken Çağla Şıkel ile anıldı, çok geçmeden Hadise'nin de Mehmet Dinçerler ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı.

'BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR'

Kaan Yıldırım'la 1.5 yıllık ilişkisine nokta koyan Hadise'nin, yeni aşkı Mehmet Dinçerler'le ayakları yerden kesildi. Yakın bir arkadaşıyla dertleşen şarkıcının, yeni ilişkisi hakkında şunları dediği iddia edildi: 'Beni çok mutlu ediyor ve prensesler gibi hissettiriyor. Savaştan çıkmış gibiyim... Kaan beni çok yordu. Bu dönemde uzun süre ilişki istemezdim ama Mehmet öyle bir hayatıma girdi ki... İlk bakışta aşk oldu.' ifadelerini kullandı.


'TOPARLAYALIM DİYE YALVARDI'

Ünlü şarkıcı eski sevgilisi Kaan Yıldırım ise 'Daha önce bitirmek istedim ama 'Toparlayalım' diye yalvardı. Son olarak bana, 'Ailem basında çıksın istemiyorum' dedi. Her şeyime karışıyordu; işime, fotoğraflarıma, sosyal medya hesaplarıma... Artık bu işin bittiğini mesaj attım ve kendisine tahammülüm kalmadığını belirttim.' açıklamasında bulundu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal