16.04.2022-12:53 (Son Güncelleme:02.06.2023-16:56)


1

14 yaşındayken babasına okumak istemediğini söyleyince, babası harçlık vermeyi kesmiş. Zamanın ünlü dansözü Adalet Hanım'la tanışmak için bir gün onu evine kadar izlemiş ve ardından da ondan ders almayı başarmış.



2

Şandra 16 yaşına girdiğinde sahneye çıkıp dans şovlarına başlamış. Yalnızca gazinolarda değil, filmlerde de rol almaya başlamış ve her karakteri başka bir gündem yaratmış.



3

Peş peşe gelen filmlerin ardından dans hocalığını bırakıp, başrol oyunculuğu yapmaya karar vermiş ancak bu o pek kolay olmamış.



4

Yapımcı Berker İnanoğlu, yeni çekilecek filminde Şandra'nın dans hocası olarak rol almasını istemiş fakat Şandra bu teklifi reddetmiş. Ünlü yapımcı İnanoğlu, Şandra'yı bir gün evine çağırmış.



5

Berker İnanoğlu, kız arkadaşıyla otururken Kudret Şandra'ya silah tutarak striptiz yapmasını söylemiş. Bu durumda yapacak hiçbir şey olmadığını fark eden Şandra'da mecburen striptiz yapmaya başlamış.



6

Bir zamanlar erotik filmlerde de rol alan Kudret Şandra, bir anda ortalıktan kaybolmuş. Seneler sonra ortaya çıktığında da yeni biri olarak görmüş onu tanıyanlar.



7

Yeşilçam piyasasından ayrıldığı zamanlarda Hacca giderek dönüşümünü başlatmış ve yepyeni bir hayata başlamış. Aynı zamanda evlenip çocuk sahibi olmuş.



8

Yeşilçam'a Göbek Attıran Adam olarak tanınan Kudret Şandra şimdi kitap yazarak muhafazakar bir hayat yaşıyor.



9



10

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr